"Musa Dembele na jednom od prethodnih duela sa Aberdinom"
"Musa Dembele na jednom od prethodnih duela sa Aberdinom"

Kladite se na: Seltik i tačka

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.05.17. | 11:38

Sve je jasno u finalu FA kupa Škotske

Musa Dembele na jednom od prethodnih duela sa AberdinomRealno, kakve šanse ima Aberdin? Jeste da je u pitanju finale Kupa Škotske i da se u takvim utakmicama ponekad dešavaju iznenađenja, ali Seltik je ove sezone bio toliko dominantan da se uopšte ne postavlja pitanje koja će od ove dve ekipe podići trofej na Hempden Parku.

Da li vam je potrebno neko obrazloženje? Prvo, Kelti su šampionat završili bez ijednog poraza (34 pobede i četiri remija) i sa čak 30 bodova više od najbližeg pratioca, a to je upravo bio Aberdin. Zatim, osvojili su Liga kup savladavši u finalu sa 3:0 – takođe na ovom stadionu – pogodite koga? Ponovo Aberdin. Osim te utakmice, zeleno-beli su dobili sva četiri prvenstvena okršaja protiv Crvenih, pa momci Brendana Rodžersa u okršaj ulaze s ogromnom psihološkom prednošću.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 2451: Seltik - Aberdin 1 (1,45), X (4,20), 2 (6,50)

Naravno, preterano samopouzdanje može da se obije o glavu favoritu, međutim, severnoirski menadžer pokazao je da ume da motiviše svoje igrače, koji nisu sebi dozvolili opuštanje čak ni kada su i matematički obezbedili titulu. Jedina, kolika-tolika briga koju ima Rodžers je da li će moći da računa na mladog napadača Musu Dembelea, koji je tek počeo s lakšim treninzima posle povrede. Takođe, Kelti nisu baš presrećni zbog pokušaja Aberdina da igra pishološku igru zvanu: „Želimo vašeg fudbalera baš uoči derbija”. Škotski mediji preneli su vest da bi Donsi da angažuju vezistu šampiona Gerija Makej-Stivena kao zamenu za Najla Makgina, kojeg žele Bolton i Ipsvič.

Dok oko keca nemamo dilemu, dvoumimo se oko broja pogodaka. Ipak, usudite se da ga kombinujete sa 3+.

POSLEDNJIH PET

SELTIK

Rendžers (G) 5:1
St. Džonston (D) 4:1    
Aberdin (G) 3:1  
Partik (G) 5:0      
Harts (D) 2:0       

ABERDIN

St. Džonston (D) 1:2
Harts (G) 2:1      
Seltik (D) 1:3
Rendžers (G) 2:1
Partik (G) 6:0      

MEĐUSOBNI SKOR

341    183    72      86      611:375

NAŠI PREDLOZI

KI      1        1,45
KMB 1&3+ 1,92

* Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action images)


tagovi

Aberdinbet analizakladite se nameđunarodni fudbalSeltikŠkotskasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara