"Matijas Ginter na promociji"
"Matijas Ginter na promociji"

Klop posle napada menja i odbranu: Dortmund kupio Gintera za deset miliona, ali će pustiti Humelsa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.07.14. | 10:33

Štoper Milionera mogao bi da završi u Mančester junajtedu

Matijas Ginter na promocijiBorusija Dortmund je završila još jedan posao i dovela peto pojačanje u letnjem prelaznom roku. Milioneri su sklopili posao s talentovanim štoperom Frajburga Matijasom Ginterom (20) koji je predstavljen na Vestfalenu u poslu vrednom deset miliona evra.

Ginterov je u četvrtak potpisao petogodišnji ugovor i stavio se na raspolaganje treneru Jirgenu Klopu, koji je insistirao na njegovom dolasku posle sezone u kojoj je nemački reprezentativac bio jedan od najboljih defanzivaca Bundeslige i sad se očekuje da vrednost potvrdio u žutom dresu.

Izabrane vesti

Reč je o fudbaleru koji je bio član selekcije Pancera na Mundijalu u Brazilu, ali u konkurenciji Boatenga i Humelsa nije dobio priliku da učestvuje u osvajanju titule prvaka sveta.

Koliko je obradovao navijače, dolazak Gintera u Borusiju verovatno znači da će Dortmund napustiti Mats Humels. Za odličnog štopera se odavno zainteresovani Barselona i Mančester junajted i sudeći prema razvoju događaja, Klop će pristati da posle Roberta Levandovskog proda još jednog oslonca tima. Ovoga puta u odbrani.

Zato je na drugoj strani već izvršio promene u ofanzivnoj liniji, pošto je pre Gintera angažovao napadače Ćira Imobilea (Torino), Adrijana Ramosa (Herta) i Dong Von Džija (Augzburg), a od Real Madrida otkupio ugovor Nurija Sahina.

(FOTO: Action images)

 

 


tagovi

NemackaMatijas GinterFrajburgEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara