Ko će biti prvi finalista?

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.12.18. | 11:53

Vizura dobila proteklih 13 okršaja sa Crvenom zvezdom

Odbojkašice Crvene zvezde pokušaće u revanšu polufinala kupa da savladaju Vizuru posle više od dve godine! Ajkulice su dobile proteklih 13 okršaja, računajući i jedan prijateljski, i nalaze se u dobroj situaciji uoči drugog susreta sa crveno-belima.

Vizura je slavila u prvom meču rezultatom 3:1, po setovima 25:22, 25:22, 19:25, 25:23 i u današnjem obračunu bi i sa jednim osvojenim setom uspela da se domogne finalne borbe. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da ni tada ne može da se odredi finalista, igra se dodatni "zlatni" set, koji određuje konačnok pobednika polufinala.
"Znamo da nam je potrebna pobeda od 3:0 ili 3:1 sa boljim poen količnikom za finale. Svesne smo da je Vizura izuzetno kvalitetna ekipa i da u međusobnom skoru poslednjih sezona ima bolji učinak. Ipak, nadamo se pobedi. Verujem u ovaj tim. Vreme je da se prekine taj niz poraza", rekla je odbojkašica Zvezde Sara Vučević za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Na pitanje kako bi to moglo da se i ostvari, Vučevićeva je imala spreman odgovor.
"Moramo da odigramo hrabro. Da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Da ih pritisnemo servisom, napadom, da pokušamo da nametnemo svoju igru".

Železničar i Stara Pazova sastaju se sutra u drugom polufinalu. Železničar je dobio prvi meč rezultatom 3:0 i izvesno je da će biti u prilici da brane trofej.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 9004 SRBKW Crvena Zvezda W - Vizura W hs 2 (-1.5) 1,65
Ukupna kvota1,65

Foto: Shutterstock

 


tagovi

ŽOK Crvena zvezdaOK Vizurasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara