""
""

Ko je prokleo Italijane? I Darmijan povređen! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.05.16. | 16:30

Markizio, Perin, Verati... Da li je Darmijan sledeći?

Uz bolnu grimasu i na nosilima, Mateo Darmijan je napustio teren Kerou Rouda na utakmici Noriča i Mančester Junajteda. Italijanski defanzivac je doživeo povredu skočnog zgloba zbog koje je u 17. minutu morao da ustupi mesto na terenu Bortvik-Džeksonu.  

Izabrane vesti

Povreda Darmijana nije toliko uspaničila navijače Mančester Junajteda koliko italijansku fudbalsku javnost i selektora Antonija Kontea. Kao da je neko u finišu sezone prokleo italijanske reprezentativce koji su bili sigurni na spisku putnika za EURO u Francuskoj narednog leta. Podsetimo da selektor Antonio Konte zbog teških povreda već ne može da računa na Klaudija Markizija, Marka Veratija i rezervnog golmana Matiju Perina. Ukoliko bi i Darmijan morao zbog povrede da propusti EP bio bi to novi udarac za Azure.

U nekim varijantama se najavljivalo da će Darmijan biti siguran član startnih 11 ukoliko se Konte odluči za formaciju 3-5-2, ali ako je u pitanju teža povreda italijanski selektor bi ostao bez važnog igrača za prvu postavu. Darmijan se povredio posle duela sa Ivom Pintom, a sada Luj van Gal i Antonio Konte s nestrpljenjem očekuju detaljnije lekarske nalaze i prognoze koliko će mladi defanzivac pauzirati. Na prvi pogled, povreda uopšte nije izgledala naivno... 

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija ItalijePremijer ligaMateo DarmijanItalijaEvropaeuro 2016Engleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara