"Lasina Traore u akciji"
"Lasina Traore u akciji"

Ko poslednji izađe nek ugasi svetlo – Lasina Traore beži iz Mahačkale (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.09.13. | 15:48

I ide u Juventus, tvrdi trener moskovskog Dinama Dan Petresku

Lasina Traore u akcijiSulejmanu Kerimovu je dosadila igračka zvana Anži, pa smo već krajem letnjeg prelaznog roka bili svedoci masovne bežanije iz Dagestana. Ali, tu očigledno nije kraj s obzirom da će se prema poslednjim informacijama iz Rusije migracije nastaviti i na zimu. Prvi na listi nepoželjnih u Makahčkali je korpulentni golgeter Lasina Traore čija plata od 2,5 miliona evra predstavlja trn u oku Kerimova.

Koji je, podsetimo, zbog visokih primanja već prodao Samjuela Eta i Vilijana Čelsiju, dok su u moskovski Dinamo otišli Juri Žirkov, Igor Denisov, Aleksandar Kokorin, Aleksej Jonov, Vladimir Gabulov i Kristofer Samba.

Izabrane vesti

Očigledno da su svi zadovoljili zahteve u Dinamu, pa su Moskovljani krenuli i na Traorea, ali su ostali kratkih rukava. Jer, tvrdi trener Policajaca Dan Petresku, Juventus je već kaparisao reprezentativca Obale Slonovače.

Inače, ko je gledao Traorea zna o kome se radi, jer sa visinom od 2,03 metara teško da može da prođe neopaženo. Prošle sezone je za klub i reprezentaciju postigao 18 golvoa, a ranije je branio boje Kubana iz Krasnodara i Kluža.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Anži MahačkalaDan PetreskuEvropaItalijaJuventusLasina TraorePremijer ligaRusijaSerija ASulejman Kerimov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara