"Srbija"
"Srbija"

Koga za selektora? (ANKETA)

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.02.14. | 10:26

Ljubiša Tumbaković, Aleksandar Janković, Dragan Okuka, Ilija Petković ili Dragan Stojković Piksi?

SrbijaPredsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić zakazao je za danas sednicu Odbora za hitna pitanja. Na njoj će se raspravljati o potencijalnom novom selektoru Srbije, predstojećem nastavku Superlige, sudijama... Svakako da je pitanje selektora najzanimljivija tema i prethodnih dana digla se velika prašina u vezi s potencijalnim kandidatima.

Aleksandar Stanojević je maltene bio na korak od promocije, ali je mladi stručnjak odustao, tako da su Ljubiši Tumbakoviću, koji je navodno bio prvi pik Stručnog saveta FSS-a, porasle šanse. Međutim, poslednji istupi u javnosti protiv Karadžića ne idu mu u prilog i praktično je udaljio sebe od selektorske pozicije.        

Iako se očekivalo da će Srbija dobiti selektora do utakmice sa Republikom Irskom 5. marta, najverovatnije će odluka o tom pitanju biti prolongirana, pa će reprezentaciju voditi v.d. selektora. To bi mogao da bude Radovan Ćurčić, selektor mlade reprezentacije koji se već jednom našao u toj situaciji, a i najbolje poznaje trenutni sastav.

Novi selektor Srbije traži se među pet imena: Ljubiša Tumbaković, Aleksandar Janković, Dragan Okuka, Ilija Petković i Dragan Stojković Piksi.

Koga biste vi voleli da vidite na klupi Srbije?

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalLjubiša TumbakovićIlija PetkovićfssDragomir OkukaDragan Stojković PiksiAleksandar Jankovic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara