"Džo Kol i Frenk Lampard"
"Džo Kol i Frenk Lampard"

Kol: Uprava Čelsija bi bila luda kada bi se odrekla Lamparda, on je kao mašina!

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.03.13. | 12:00

“Iskreno da vam kažem, ako Frenki ostane bez ugovora na leto, siguran sam da će pola Evrope stati u red i pokušati da ga dovede“, rekao je bivši vezista Plavaca

 

Džo Kol i Frenk LampardZa Džoa Kola odlazak iz Čelsija bio je toliko koban da je u Liverpulu gotovo nestao sa fudbalske mape Evrope, sveta, ali i Engleske! Iskusni vezista je jednom prilikom i istakao da je najveća greška njegove karijere što je napustio Stamford Bridž. Ali, sada pokušava da ubedi upravu Plavaca da se ne odrekne usluga Frenka Lamparda, koji se nalazi na pragu odlaska iz Zapadnog Londona.
“Iskreno da vam kažem, ako Frenki ostane bez ugovora na leto, siguran sam da će pola Evrope stati u red i pokušati da ga dovede. Prosto mi je neverovatno da još uvek nije dobio nov ugovor, jer je još jedan od najboljih vezista Evrope. Ne znam tačno koliko je golova postigao ove sezone, ali on prosto ne staje. On je kao mašina“, rekao je Kol.

Izabrane vesti

Popularni Super Frenki i u 35. godini nije zaboravio kako se rešetaju mreže, i najbolji je strelac Plavaca sa 12 golova, ne računajući Dembu Bu, koji je u januaru stigao na Stamford Bridž.

Podsetimo, Lampardu su potrebna još samo dva pogotka kako bi se izjednačio na prvom mestu večne liste strelaca kluba sa legendarnim Bobijem Tamblingom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiDžo KolEngleskaEvropaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara