Kolarov o srpskim bekovima u Crnoj Gori: Neka Stojković i Marušić igraju tamo, ja to ne razumem...

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.09.18. | 18:12

Kapiten tvrdi da je atomsfera na Mundijalu bila odlična i pita se kako neko može da igra za tuđu reprezentaciju

Pričalo se malo i o fudbalu u Staroj Pazovi. Malo o Rumunima i Litvancima, a više o tome zašto Srbija nema alternative na bekovskim pozicijama.
“Interesuje me šta smo radili u poslednji 12 godina u srpskom fudbalu. I ko igra bekove u Zvezdi i Partizanu. U Partizanu je Rumun, u Zvezdi Crnogorac. Treba da se svi zamislimo zašto je Kolarov pozvan i zašto nemamo boljeg od njega. Uz svo poštovanje prema Rodiću koji je sjajan. Propustili smo veliku priliku sa Stojkovićem“, rekao je Krstajić.

O toj temi je pričao i Aleksandar Kolarov. I to vrlo vatreno.
“Gledao sam malog Stojkovića i Zvezde i Marušića iz Lacija, jer su u žiži. Tačno je da oni ne igraju za Srbiju. I to zato što nisu verovali u sebe. Nikada mi nije palo napamet da igram za Crnu Goru. Neke stvari ne razumem. Kako možeš da igraš za Crnu Goru, a nisi Crnogorac… Ja sam igrao za Lacio i Romu, ali ja nisam Rimljanin. Treba da se kaže da oni sada treba da igraju za Crnu Goru jer nisu verovali u sebe…. Može i tako da se posmatra”. 

Izabrane vesti

Dotakao se Kolarov i mundijalskih priča o sjajnoj atmosferi. Ispotavilo se da je bilo problema…
“Niko nije pričao što nije istina. Bila je dobra atmosfera. Bio je sastanak posle utakmice sa Švajcarskom, ja sam ga sazvao. Znam da igrači neki imaju kontakte sa novinarima i da tako dolaze do informacija. Mogu da vam potvrdim da je sastanak završen tako što smo se svi zagrlili. Isto tako znate da je ne mogu da se družim sa svih 23 igrača. Jednostavno to nije moguće… Koliko ja znam, a znam dosta, nije bilo problema“.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar KolarovAdam MarušićFilip Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara