""
""

Kolumbijska ’roba’ za jači Napoli

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.01.13. | 18:39

Ekipu sa Sao Paola pojačao doskorašnji defanzivac Udinezea Pablo Armero

 

Fudbalski reprezentativac Kolumbije Pablo Armero novi je član Napolija. Kolumbijac je u Napulj stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Udinezea za 1,3 miliona evra uz mogućnost otkupa pola ugovora nakon isteka pozajmice. 

Izabrane vesti

Polovični ugovori su jedna od karakteristika Serije A gde igrač može biti u vlasništvu dva kluba, da bi nakon određenog vremena pripao onom koji više ponudi za njega. 

"Ovo je sigurno najvažniji momenat u mojoj karijeri. Došao sam u veliki klub i svi su mi poželeli dobrodošlicu. Možemo da se borimo za titulu i to svake godine. Nadam se da ću brzo biti na raspolaganju treneru“, rekao je Armero, koji igra na poziciji levog beka, gde će mu u borbi za prvu postavu rival biti saigrač iz reprezentacije Kamilo Zuniga.

Po rečima Armerovog menadžera Lućijana Ramalja to neće predstavljati veliki problem.

"Armero je srećan što će igrati sa Zunigom. Oni su dobri prijatelji još iz doba dok su igrali u Kolumbiji“, poručio je Ramaljo

U jednom trenutku ruski Anži pokazao je interesovanje za dovođenje ovog sjajnog igrača, ali želja za dolaskom u Napulj je na kraju presudila.

"Ponuda Rusa je bila realna, međutim, prioritet igrača oduvek je bio Napoli“, dodao je menadžer. 

Napoli je takođe objavio da je postigao dogovor sa još jednim igračem. U pitanju je Andrea Dosena, vezista Palerma, koji je stigao na šestomesečnu pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora. 

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaNapoliPablo ArmeroSerija AUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara