"Stadion Čair zvrjaće prazan za vikend"
"Stadion Čair zvrjaće prazan za vikend"

Košarkaški Kup odlaže duel Radničkog i Zvezde za ponedeljak

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.02.15. | 16:15

MUP ne dozvoljava da se na Čairu igra utakmica u vreme borbi za Žućkovu levicu u obližnjoj, istoimenoj dvorani

Stadion Čair zvrjaće prazan za vikendZima, sneg, kiša, Cecin koncert ili sabor trubača u Guči, a sada i košarkaške utakmice. Početak prolećnog dela sezone u Superligi i ovaj put će – sada već po tradiciji – biti odložen, barem za Radnički iz Niša i Crvenu zvezdu, koji će sva je prilika odmarati za vikend zbog održavanja završnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

Zajednica superligaša je naime ponovo talac procene Ministarstva unutrašnjih poslova, koje smatra da nije moguće istovremeno obezbeđivati sigurnost i na stadionu Čair i u obližnoj istoimenoj dvorani u kojoj će se vojevati košarkaške bitke za Žućkovu levicu.
"Pregovaramo, razgovaramo, ali MUP se pita. I trenutno je najrealnija opcija da se utakmica odigra u ponedeljak", kaže za MOZZART Sport direktor Zajednice Vladimir Bulatović, koji nemoćno sleže ramenima na vapaje Radničkog.

Izabrane vesti

Jer umesto da ljubiteljima fudbala u Nišu bude dozvoljeno da podrže svoj omiljeni klub, utakmica će se igrati – na radni dan.
"Sa tog fudbalskog stanovišta jasno je da ovo nije najbolja situacija. Ali sa te neke bezbednosne strane jednostavno ne možemo da osporimo procenu MUP-a", kaže Bulatović i dodaje da bi konačna odluka trebalo da bude doneta preko vikenda, najkasnije do ponedeljka, te da je Zvezda spremna da prihvati svaki predlog iz Niša i Zajednice.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zajednica superligašaVladimir BulatovićSuperligaSrbijaRadnički NišKup Radivoja KoraćaFK Crvena zvezdaČair

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara