""
""

Kraj nesrećnog braka Fjorentine i Đuzepea Rosija! Pepito se vraća u Španiju

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.01.16. | 14:24

Doveden kao veliko pojačanje, sada odlazi na mala vrata tamo gde je pružao najbolje partije u karijeri

Đuzepe Rosi i Fjorentina su rešili da se rastanu, italijanski napadač se vraća u Španiju!

Izabrane vesti

U leto 2011. godine Đuzepe Rosi je bio jedan od najtraženijih igrača Evrope. Posle maestralnih igara u dresu Viljareala, najveći evropski klubovi su se otimali za njegov potpis,  Barselona je najozbiljnije zagrizla za popularnog Pepita, on je pristao, ali Viljareal je bio neumoljiv...

Ispostaviće se da je od tog trenutka sve krenulo naopako za italijanskog napadača. Barselona je odustala i dovela Aleksisa Sančeza, a Rosi je ubrzo doživeo tešku povredu kolena. Pukli su ligamenti. Tek što se oporavio i vratio na teren, ligamenti istog kolena su opet stradali.  Proveo je van terena godinu i po dana, cena mu je pala i na kraju je završio u Fjorentini koja je bila jedan od retkih klubova raspoloženih da se kocka sa Rosijem i njegovim kolenima.

U Firenci je dobro počeo, ali su povrede nastale da mu seckaju karijeru. Čim bi se vratio u formu, koleno bi ga izdalo. Posle tri godine završena je i misija u Fjorentini. Rosi se vraća u Španiju. Prvo u provinciju, a potom i klub u kojem je proveo najsjajnije trenutke karijere.

Iako je imao pozive Vest Hema i Đenove, odlučio se da prihvati poziv iz Španije. Rosi će do kraja sezone igrati za Levante kao pozajmljen igrač, a onda će se za 5.000.000 evra preseliti u redove lokalnog rivala Viljareala koji će plaćati veći deo njegove plate u Levanteu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ViljarealŠpanijaSerija APrimeraLevanteItalijaFjorentinaEvropaĐuzepe Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara