"Nezadovoljstvo na tribinama u gradu sa Jošanice"
"Nezadovoljstvo na tribinama u gradu sa Jošanice"

“Kurćubiću, odlazi“, orilo se na Jošanici; Trener odgovara: Nismo to zaslužili

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.08.15. | 21:31

Pazarska publika nezadovoljna posle remija sa Spartakom

Nezadovoljstvo na tribinama u gradu sa JošaniceJedino merilo je rezultat, a Novi Pazar, grad koji je navikao na strah rivala koji dolaze na fudbalski megdan, nije navikao da mu sportski protivnici odnose bodove ispred nosa. Stoga i povici "Kurćubić, napolje" posle remija sa Spartakom u meču u kojem su Pazarci imali više od igre, a gosti ni šut u okvir gola.

Nema ipak alibi priča kada nema pobeda. Navijači nisu zadovoljni, iako strateg Petar Kurćubić ne vidi razlog za toliko nezadovoljstvo.
"Sve bi bilo drugačije da smo postigli gol. Spartak je tvrda ekipa, znate da su i protiv Partizana poklekli u nadoknadi vremena, ali smo sve osim tog gola uradili dobro", rekao je Kurćubić pre no što se osvrnuo na zahteve tribine.
"Publika ima pravo da kaže svoje mišljenje. Njihova reakcija je reakcija na rezultat. Ponavljam, da smo postigli gol sve bi bilo drugačije. Mislim da ni igrači ni ja nismo zaslužili takva skandiranja".

Izabrane vesti

Cilj opravdava sredstvo - Spartak bez šuta u okvir gola do boda u Novom Pazaru

Kolega iz Spartaka Stevan Mojsilović zbog problema sa grlom nije bio previše rečit.
"Čestitam igračima na bodu koji smo zaslužili. Bez obzira na terenasku inicijativu domaćih. Ambijent i atmsofera su bili na vrhunskom nivou".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićSrbijaPetar KurčubićNovi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara