""
""

Kuvalo u Pazaru, rodila se nova Zvezdina trojka! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | ned. 28.08.16. | 18:50

Crveno-beli rutinski slavili na Gradskom stadionu protiv Novog Pazara – 4:1

Još jedna trojka u nizu Crvene zvezde! Šesta u nizu Srpski šampion je rutinski odradio posao u Novom Pazaru (4:1), ali teško da će se više od 12 sati pričati o golovima i lepim potezima. Naelektrisana atmosfera na tribinama Gradskog stadiona ekskalirala je posle crvenog kartona Predraga Sikimića u 63.minutu...

Igrači i stručni štab Crvene zvezde zasuti su stolicama, a vrlo slabi arbitar Milan Ilić prekinuo je utakmicu...  Na sreću akteri duela su sačuvali živu glavu na ramenima, ostaće zapisano da je Crvena zvezda do šest trojke u nizu došla rutinski.

Izabrane vesti

Prekid u Novom Pazaru: Stolicama na klupu Crvene zvezde! (VIDEO)

Kapiju trijumfa crveno-  belima ostvorio je Aleksandar Luković iz penala, nakon što je kontakt Stanojevića i Kange arbitar Ilić okarakterisao kao penal. Sumnjiva situacija podigla je temperaturu u Novom Pazaru do tačke ključanja. Međutim, u vrlo naelektrisanoj atmosferi Zvezda je uspela da na suvi kvalitet privede utakmicu kraju. Pretohdno je Petar Orlandić nastavio ovoletošnji serijal golova i iskoristio kardinalnu grešku Jovice Vasilića.

Utakmica slabog intenziteta počela je da dobije na tempu tek kada se rastrčao Zvezdin Gabonac Gelor Kanga. On je bio akter dve solidne situacije pred golom Novog Pazara, a potom je „naterao“ Stanojevića da ga pogodi otvorenim đonom. Novi Pazar nije bio previšen inventivan, mada je propustio šanse preko Alivodića i Travančića. Međutim, nekako je domaćin delovao spor... Još kada je Orlandić postigao treći ovosezonski gol znalo se da će Pazar „poginuti“.

Odlučio se stručni štab gostiju da ponovo ukaže poverenje Mouče i Ruizu, ali je ponovo najjači utisak ostavio Gelor Kanga.

Konstantno se nudio Gabonac, bio je mirođija u svakoj smislenoj akciji domaćina. Velika prednost Crvene zvezde na poluvremenu nagoveštavala je miran meč... Ali navijačko prepucavanje i izlive nacionalizma koje su ignorisali arbitri i delegat zapalilo je vatru.

Ipak, posle 15- minutnog prekida tačku na trijumf Crvene zvezde stavio je Džon Ruiz posle asistencije Srnića.

Sve što su domaći uspeli da urade jeste počasni gol vrlo raspoloženog Travančića. Odgovor Zvezde je stigao vrlo brzo. U strelce se upisao i Dušan Anđelković.

NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA 1:4 (0:2)
/Travančić 90 - Luković 25 pen, Orlandić 32, Ruiz 86, Anđelković 90/

Novi Pazar

Stadion: Gradski

Gledalaca:4000

Sudija: Milan Ilić

Crveni karton: Predrag Sikimić (Crvena zvezda) u 63.minutu

NOVI PAZAR (4-2-3-1): Živković (od 71. Zečević) – Vasilić (od 83. Đoković), Stanojević, Tintor, Marić – Mutavdžić (od 30. Lepović), Micevski, Dimitrijević, Travančić, Alivodić – Čečarić.

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Kahriman – Petković, Rendulić, Luković, Anđelković – Poletanović, Donald, Kanga (od 63. Plavšić), Mouče (od 85. Srnić) , Ruiz – Orlandić (od 46. Sikimić).

SUPERLIGA,  7. kolo

Petak:

Radnik Surdulica – Metalac 0:1 (0:0)

/Kaisedo 82/

Subota:

Partizan  - Rad Beograd 4:0 (2:0)

/Božinov 3, Milenković 23, Leonardo 49, Radović 79/

Voždovac – Napredak 0:0

Radnički Niš – Mladost Lučani 2:0 (0:0)

/Stojanović 90+1, Petrović 90+4/

Bačka Palanka – Borac Čačak 1:0 (1:0)

/Luković 14/

Javor – Čukarički 0:0

Nedelja

Novi Pazar – Crvena Zvezda 1:4 (0:2)
/Travančić 90 – Luković 25, Orlandić 32, Ruiz 87, Anđelković 90/

20.00 Vojvodina – Spartak


tagovi

SuperligaSrbijaPetar OrlandićNovi PazarGelor KangaEvropaDžon RuizFK Crvena zvezdaAleksandar Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara