""
""

Kvinsi Miler: Zvezda mi duguje 65.000 dolara

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.09.16. | 14:32

Nekadašnji igrač kluba s Malog Kalemegdana oglasio se na društvenim mrežama

Odlazak Kvinsija Milera sa Malog Kalemegdana proteklog leta rastužio je mnoge navijače Crvene zvezde, ali će u istoriji Crvene zvezde ostati upisan kao možda i najbolji stranac u klupskoj istoriji. 

Izabrane vesti

Iako je na prvi pogled izgledalo kao da je odnos Milera i kluba bio perfektan, pa je kasnije i overen s dve važne titule, izgleda da je nekadašnji igrač Denvera Mali Kalemgdan napustio s gorkim ukusom u ustima. 

U danima dok se oporavlja od ozbiljne operacije kolena Kvinsi Miler je stigao i da se oglasi na društvenim mrežama i otkrije da mu Crvena zvezda duguje 65.000 dolara. 

On se, naime, nadovezao na poruku poznatog košarkaškog novinara Dejvida Pika staru 20 dana, u kojoj je Izraelac izrazio čuđenje zbog povratka Čarlsa Dženkinsa u Zvezdu.
"Neverovatno je da se Čarls Dženkins vraća u Zvezdu iako mu duguju preko 200.000 dolara. Njegova žrtva za Zvezdu je neverovatna".

Podsetimo, košarkaškim kuloarima šuškalo se da Zvezda Dženkinsu duguje oko 100.000 dolara, ali to je nezvanična informacija. Kvinsi Miler je, ipak, izašao sa konkretnim podatkom.
"Meni duguju 65.000 dolara. To je bolesno", napisao je Miler danas, uz pet emotikona s palcem okrenutim nadole, ali i haštagom "Bez poštovanja".

Ali, tu se nije završilo. Na otvorene kritike jednog navijača Kvinsi Miler je brzo odgovorio:
"Ja sam razlog zašto sam dobio platu od milion dolara. A taj novac je moj, ja sam ga zaradio. Nije me briga. Ako je i jedan peni ostao, ja ču se boriti i za taj jedan peni. Nije u pitanju suma, već obraz".

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaJadranska ligaKvinsi Miler

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara