""
""

Lacio odbio 2.000.000 za Đorđevića, hoće više

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.06.17. | 13:41

Stigla i prva zvanilna ponuda za srpskog napadača

Lacio ne računa za Filipa Đorđevića za sledeću sezonu, ali neće ga pustiti tek tako... Lacijali žele da profitiraju od srpskog napadača koji je pre dve godine došao iz Nanta bez obeštećenja. Zato su sinoć odbili Olimpijakosovu ponudu vrednu 2.000.000 evra za Đorđevića.

Izabrane vesti

Đorđević je i minuloj sezoni imao epizodnu ulogu kod trenera Inzagija i bio u senci Ćira Imobilea. Naredne sezone, Rimljane očekuje i igranje u Ligi Evrope, biće to veća šansa za minutažu, ali Inzagi traži drugog napadača umesto Đorđevića kao podršku Imobileu.

Lacio planira prodaju Đorđevića, ali nide ne žuri očekujući više od 2.000.000 evra. S obzirom da Srbin u Rimu zarađuje 1.200.000 evra po sezoni, Lacijali žele da makar izvuku ono što su uložili u njega. Zato na početku pregovora traže 5.000.000 evra i zato su odbili 2.000.000 od Olimpijakosa.

Očekuje se da Grci izađu sa jačom ponudom jer im se žuri. Đorđevića je preporučio Darko Kovačević koji se vratio u upravu kluba. Grčkom šampionu je je prioritet dovođenje napadača jer su doživeli fijasko sa Diumersijem Mbokanije. Iskusni napadač je došao u Pirej kao najveće pojačanje, sve je bilo dogovoreno, ali na kraju nije prošao lekarske preglede, pa je transfer propao.

Olimpijakos se automatski okrenuo ka Đorđeviću kao planu B, ali italijanski klub za sada ne popušta u pregovorima i glatko je odbio prvu ponudu... 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFilip ĐorđevićGrčkaItalijaLaciomeđunarodni fudbalOlimpijakosSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara