Lane se opekli, sada ne bi smeli

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.09.18. | 08:59

Falkenberg ima dobru priliku da se domogne prvog mesta u švedskoj drugoj ligi

U prošloj sezoni četiri boda delila su Falkenberg od baraža za mesto (povratak) u elitni rang. Trenutno se izabranici Hansa Eklunda bori za direktnu promociju, a u okviru 22. kola ima dobru šansu da preuzme lidersku poziciju od Helsinborga, koji će svoju utakmicu ove runde odigrati kroz osam dana protiv Bragea, jednog od kandidata za treće mesto i plej-of, te ekipe koja je u dosadašnjem delu šampionata pretrpela samo jedan poraz na strani.

Falkenbergu na noge dolazi davljenik Landskrona (18.30), čije boje brani naš internacionalac Igor Arsenijević. Landskrona je u potpuno drugačijoj formi od rivala, nanizala je šest mečeva bez pobede, uključujući i kup, a u prošlom kolu je remijem sa nejakim Norbijem prekinula seriju od četiri poraza. Şa druge strane, Falkenberg se nakon šokantnog poraza od poslednjeplasiranog Freja brzo otreznio, zabeleživši četiri pobede - tri ligaške i jednu u najmasovnijem takmičenju.

Izabrane vesti

Prvi duel ovih timova posle pet godina (prijateljski pred početak sezone) dobio je Falkenberg (1:3), kao i potonji u ligi (2:3), pa otuda i ne čudi što sa ulogom favorita ulazi u ovaj susret. Šansa koja mu se ukazuje Falkenberg ne sme da propusti, jer bi prosipanjem bodova značajno sebi zakomplikovao život u finišu. Šveđani su poznati po utakmicama na veliki broj golova, o čemu svedoči podatak da od prvog do četvrtog ranga po ligama pada između 2,79 i 3,56 golova prosečno.

Kada su u pitanju Falkenberg i Landskrona, najmanje dva pogotka pala su na 19, odnosno 18 od ukupno 21 utakmice jednih i drugih. Zato, ukoliko ste ljubitelj kombinacija konačnog ishoda i golova možete da probate sa 1&2+, 1-1&2+...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:30 5417 ŠVE 2 Falkenberg - Landskrona kmb 1&2+ 1,60
Ukupna kvota1,60

ŠVEDSKA 2 - 22. KOLO

Utorak
18.30: (1,50) Falkenberg (4,00) Landskrona (6,00)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 2Falkenbergsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara