Lasoga, hoćemo još?

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.09.18. | 16:22

HSV ako pobedi stiže na prvu poziciju Cvajte.

Počelo je očajno - katastrofom pred 57.000 duša na Volksparku. Ipak, taj neuspeh od Holštajn Kila (0:3) probudio je fudbalere Hamburgera, koji su u seriji od tri pobede (na svakoj od njih postigli između tri i pet golova) i koji će u zaostaloj utakmici četvrtog kola u Drezdenu biti u prilici da se domognu čelne pozicije u Cvajti.

Dinosaurusi neće imati lak zadatak, budući da je Dinamo tokom reprezentativne pauze smenio trenera i dirigentsku palicu uručio Marku Valpurgisu, čija je era krenula trijumfom u Regenzburgu. U centru pažnje, međutim, proteklih dana bio je ofanzivac HSV-a Pjer Mišel Lasoga. Najplaćeniji igrač lige smestio je het-trik Hajdenhajmu u subotu, i to ne bi bilo ništa čudno da učinak nije ostvario u roku od devet minuta! 

Izabrane vesti

Na prethodna dva meča Lasoga je ulazio sa klupe, ali će, prema pisanju nemačkih medija, danas biti na terenu od prvog minuta. Interesantno, Lasoga je het-trik "najavio" pogocima protiv Arminije, pa je po slovu ugovora inkasirao 225.000 evra, odnosno 45.000 po golu.

Ovo će biti prvi okršaj Dinamo Drezdena i HSV-a još od 2013. godine, kada je večerašnji (i tadašnji) domaćin u prijateljskoj utakmici slavio rezultatom 4:0.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:30 3048 NEM 2 Dinamo Dresden - Hamburger ug 3+ 1,65
Ukupna kvota1,65

CVAJTA - 4. KOLO (ZAOSTALA UTAKMICA)

Utorak
18.30: (2,75) Dinamo Drezden (3,35) Hamburger (2,55)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Pjer-Mišel Lasogasportsko klađenjeCvajta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara