"Milan Jovanović"
"Milan Jovanović"

Lav okreće Laneta ka Zvezdi...

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.13. | 13:59

Brazilac potpisao za Šandong Radomira Antića i zauzeo mesto koje je bilo nuđeno Milanu Jovanoviću

Milan JovanovićRastu procenti da će se ostvariti najveća želja Dragana Džajića u vezi sa dolaskom Milana Laneta Jovanovića u Crvenu zvezdu. Bivši srpski reprezentativac nalazio se na meti Šandonga, na čijoj klupi sedi nekadašnji selektor Srbije Radomir Antić, ali ta opcija je otpala s obzirom da je u kineski klub stigao napadač Vagner Lav iz CSKA. Ceo posao u vezi sa ovim transferom trajao je skoro tri meseca i on iznosi neverovatnih 12 miliona evra.
“Odluku da napustim CSKA doneo sam u teškom trenutku. Želeo sam sa saigračima da igram u Ligi šampiona, ali moja karijera se bliži kraju i moram da mislim na porodicu”, rekao je Lav.

U ruskom klubu su potvrdili da je sve gotovo i da se takva ponuda za igrača i klub dobija jednom u životu. Lav je dres CSKA nosio 199 puta i tom prilikom postigao 94 golova.

Sada se na "Marakani" nadaju da će se Jovanović  javiti 25. jula, kako je i bio dogovor, i dati konačan odgovor. Da li će on biti pozitivan ili negativan zavisi od eventualnih ponuda drugih evropskih klubova.       

Sve vesti o svetskoj pijaci možete pročitati u našem specijalu Transferi 2013.

(FOTO: MN Press)

 

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaMilan JovanovićTransferi 2013Vagner Lav

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara