""
""

Lazar Romanić ide u Seriju B

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.07.17. | 19:25

Talentovani Zvezdin napadač na pozajmici, uz mogućnost otkupa

U Crvenoj zvezdi ne bi imao minute, jer stručni štab u napadu raspolaže sa Ričmondom Boaćijem i novajlijom Aleksandrom Pešićem, na red čekaju i drugi momci poput Vanje Vučićevića i Dejana Joveljića, pa je odlučeno da Lazar Romanić ide na pozajmicu.

I to pravo u - Seriju B!

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta, talentovani špic crveno-belih, koji osim kao „devetka“ može da dejstvuje i na krilnim pozicijama, dogovorio je prelazak u Karpi. Reč je o jednogodišnoj pozajmici, s tim što će italijanski klub - za koji brani Novosađanin Lazar Petković - narednog leta imati pravo da u potpunosti otkupi njegov ugovor.

Posao je realizovan uz saglanost Crvene zvezde, kao i menadžera mladog fudbalera Zlatka Đerića, a posredstvom Ivice Pavlovića, agenta poslednjih godina specijalizovanog za rad na italijanskog tržištu.

Lazar Romanić (18) je u oktobru 2016. godine potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2019. Time je nagrađen za sjajne partije u omladinskoj konkurenciji, pod vođstvom trenera Jovana Stankovića, a posebno je bio upečatljiv prošlog leta na turniru u Bazelu. Prošao je i zimske pripreme sa crveno-belima, da bi proleće proveo na pozajmici u OFK Beogradu.

Romanić se, inače, nalazi u grupi igrača za koje je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić procenio da bi mogli da donesu i rezultatsku i finansijsku koristi klubu sa Marakane, o čemu smo pisali u aprilu.

Sad će potvrdu talenta morati da traži u Karpiju, s obzirom da je novi trener Vladan Milojević, koji ga je vodio na pripreme na Zlatibor, procenio da je još rano da dobije šansu u prvom timu.

Pogledajte kako igra Lazar Romanić...

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

SuperligaSrbijaKarpi 1909EvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara