""
""

Lazare, tigre! Srbin čuva Hal, Boro upao u kanal! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.04.17. | 17:48

Hal došao do vrednog trijumfa protiv Votforda zahvaljujući golu Lazara Markovića - 2:0

Prvi tigar je Lazar Marković! Na  blagoj vatri tinjala je nada navijača Hala da mogu ove sezone da se domognu opstanka u Premijer ligi, ali posle sjaja srpskog reprezentativca ista nada je pojačana. Jako pojačana! Tigrovi su slavili na svom bunjištu protiv Votforda (2:0), i to najviše zahvaljujući nekadašnjem kapitenu Partizana koji je otvorio goste. Sve posle toga bila je pesma za domaćina.

Bio je to drugi ovosezonski pogodak Lazara Markovića u Premijer lige, ali zlata vredan. Sve je u 62.minutu perfektno odradio Marković. Odlično je reagovao na centaršut sa desne strane, glavom pogodio prečku, ali je nastavio da prati situaciju, ustao i zatim elegantno usamljen smestio loptu u mrežu. Pravi delirijum je nastao na tribinama KCOM Stadiona.

Izabrane vesti

 Hal je na krilima Lazara Markovića poletao poleteo do devete prvenstvene pobede i prekinuo niz od dva uzastopna poraza. I ne samo to: Tigrovi su ponovo iznad spasonosne crte. Ono što je započeo Lazar Marković dovrio je Klukas. Još jedan perfektan udarac završio je u mreži Stršljenova.

 

Sačekao je Sem Klukas odbitak posle kornera i onda pravim ostrvskim udarcem levicom zakucao loptu u mrežu. Kapa dole za igrače Hala, pošto su od 25.minuta igrali bez isključenoh Niasea.

Imao bi razloga za duplo slavlje Hal, ali je posao odradio i Svonsi. U Velsu je pao - Stouk. Domaćin je poveo brzim pogotkom Ljorentea, ali ko zna šta bi bilo da je Marko Arnautović iskoristio jedanesterac. Ovako reprezentativac Austrije je samo da vetar u leđa domaćinu da završi posao. A to je uradio Endi Kerol.

Gubitnik kola je Midlsbro. Bornmaut je prosto uneredio goste koji su još u uvodnoj fazi meča upali u kanal iz kojeg nisu mogli da izađu. Sve je praktično bilo završeno za 16 minuta. King i Afobe su golovima u tom periodu opobrili Boro na kolena. A na taj udarac naslonio se još jedan - onaj kada je Gaston Ramires dobio drugi žuti karton. Midslbro posle današnje katastrofe ima šest bodova manje od Svnosija. Ostalo je još četiri kola. Reklo bi se nemoguća misija.

PREMIJER LIGA - 34.KOLO

Subota

Bornmaut - Midlsbro 4:0 (2:0)
/King 2 - Afobe 16, Pug 65, Daniles 71/

Hal- Votford 2:0 (0:0)
/Lazar Marković 62, Klukas 71/

Svonsi - Stouk 2:0 (1:0)
/Ljorente 10, Kerol 70/

Vest Hem - Everton 0:0

Nedelja

Barnli - Mančester Junajted

Liverpul - Kristal Palas

Utorak

Čelsi - Sautempton


tagovi

Endi KerolEngleskaEvropaHal sitiLazar MarkovićPremijer ligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara