""
""

Lazićevih 300!

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.05.16. | 19:15

Zamenik kapitena Crvene zvezde upisao veliko dostignuće...

Dve titule prvaka Jadranske lige, šampion Srbije, tri pehara Kupa Radivoja Koraća, polufinale Evrokupa, Top 8 Evrolige. Mnogo uspeha iza sebe ima Branko Lazić u dresu Crvene zvezde, ali i status igrača sa najdužim stažom u crveno-beloj opremi. A utakmica sa Metalcem u okviru 2. kola Superlige biće njegova 302. u klubu sa Malog Kalemegdana. 

Izabrane vesti

Tom prilikom, odnosno samom činjenicom da je ušao u "Klub 300" jedan od najvernijih navijača Crvene zvezde Žarko Dapčević predao je zameniku kapitena prigodan poklon - uramljenu fotografiju sa ispisanim dostignućima koje je dosad ostvario. On je ujedno ušao na listu od deset igrača sa najviše odigranih utakmica u Zvezdinoj istoriji.

Branko Lazić je produkt škole FMP, a 2011. godine stigao je u Crvenu zvezdu i igra svoju petu sezonu u redovima srpskog šampiona. Uprkos žestokoj konkurenciji svih prethodnih godina izrastao je u jednog od najpouzdanijih igrača crveno-belih, specijalistu za odrađivanje defanzivnih zadataka, a ove takmičarske godine procentualno jedan je od najefikasnijih trojkaša u timu.

Ove sezone prosečno je beležio šest poena, dva skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu u Jadranskoj ligi, dok je u Evroligi na 26 utakmica imao četiri poena i skok, asistenciju i ukradenu loptu po meču.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaMetalac ValjevoKošarkaška SuperligaJadranska ligaFK Crvena zvezdaBranko Lazić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara