""
""

Lester i Totenhem su apsolutni vladari Premijer lige: Četiri Lisice i četiri Pevca - za Ozila nema mesta u idealnih 11

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.04.16. | 20:26

Nemački vezista je očigledno platio ceh još jednoj izgubljenoj šampionskoj trci Tobdžija. Kada god je imao šansu da uhvati priključak sa vodećim timovima, Arsenal je postustajao, a tako je bilo i prošle nedelje protiv Kristal Palasa

Premijer liga se poklonila najboljim timovima u ovoj sezoni Lesteru i Totenhemu, koji će se u finišu takmičenja boriti za šampionski trofej. Unija profesionalnih fudbalera engleskog prvenstva saopštila je idealan tim za 2016. godinu, a na njemu su se našla po četiri igrača ova dva tima. Za mnoge veliko iznenađenje predstavlja činjenica što među idealnih 11 nema velikog asa Arsenala Mesuta Ozila, iako je ove sezone bio briljantan, posebno u prvom delu.

Izabrane vesti

Vodeće Lisice u najboljem timu Premijer lige predstavljaju Ves Morgan, Ngolo Kante, Rijad Marez i Džejmi Vardi, a drugoplasirane Pevce Deni Rouz, Tobi Aldervajreld, Dele Ali i Hari Kejn. Svoje mesto u ovom timu našli su još samo golman Mančester junajteda David de Hea, desni bek Arsenala Ektor Beljerin i vezista Vest Hema Dimitri Paje.

Ozil je očigledno platio ceh još jednoj izgubljenoj šampionskoj trci Tobdžija. Kada god je imao šansu da uhvati priključak sa vodećim timovima, Arsenal je postustajao, a tako je bilo i prošle nedelje protiv Kristal Palasa, kada su verovatno i definitivno rekli zbogom još jednoj šampionskoj tituli.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ves MorganTobi AlderveireldRijad MarezPremijer ligaNgolo KanteLester SitiHari KejnEngleskaDžejmi VardiDeni RouzDele Ali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara