""
""

Letnja liga: Oktanska moda se vraća na Ušće

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.16. | 14:37

Trke ubrzanja na 402 metra, voziće se predstojećeg vikenda po prvi put u zvaničnoj konkurenciji, i to u sklopu kružne trke oko Ušća, poznatije kao Letnja liga

Narednog vikenda, 9. i 10. jula na beogradskoj stazi Ušće voziće se četvrta po redu kružna trka, uz po prvi put zvanično zakazanu trku ubrzanja na 402 metra. Naime, ovo takmičenje do sada nije bilo predviđeno pravilnikom SAKSS-a, pa ćemo ovoga vikenda po prvi put u Beogradu imati zvaničnu trku automobila na kratkoj distanci.

Izabrane vesti

Organizator, Sportski auto i karting savez Srbije odredio je da prvi trening Letnje lige počinje u subotu tačno u 11 časova, dok će startne liste biti objavljene istog dana u 15.30.

U nedelju takmičari na stazu izlaze u 10 časova, kada će početi zagrevanje za trku koja počinje u podne. Interesantno je da će u isto vreme, preciznije na potezu od hotela Jugoslavija do Ušća već u 10.30 časova u subotu početi prvi treninzi za trku na 402 metra. Prva trka je zakazana za isti dan u 18 časova, dok će druga trka početi u nedelju u 16 sati. Program ovog takmičenja završiće se u kasnim večernjim časovima.

(FOTO: Printscreen)   


tagovi

Trke Ušće

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara