""
""

Lion radi punom parom! Kaparisana Čelsijeva eksplozija sa pozajmice u Ajaksu

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.17. | 11:41

Bertrand Traore dogovorio sve sa čelnicima polufinaliste Lige Evrope u prošloj sezoni

Čelsi tokom jedne sezone pošalje desetine igrača na pozajmice širom Evrope, ali se čini da je niko nije iskoristio na takav način kao što je to učinio Bertrand Traore.

Izabrane vesti

Odlični ofanzivnio vezista, rodom iz Burkine Faso, eksplodirao je u Ajaksu prošle sezone, što nije promaklo brojim evropskim klubovima. Najviše je zagrizao Lion, kojeg su upravo Kopljanici eliminisali u polufinalu Lige Evrope, gde im je baš Traore ozbiljno zapao za oko.

Kako piše ugledni L'Ekip, brzonogi 21-godišnji fudbaler dogovorio je sve detalje oko ugovora sa francuskih velikanom i dao suglasnost za otpočinjanje pregovora između Liona i Čelsija. Ipak, tu ne bi trebalo da bude prelikih problema, s obzirom da će Plavci teško biti u mogućnosti da talentovanom igraču pruže šansu na Stamfordu u skorijem periodu.

Uprava Liona će ovog leta raditi punom parom na transfer pijaci, s obzirom da joj je veliki komfor obezbedila prodaja Korentina Tolisoa u Bajern za 41.500.000 evra. U klub je za sada došao samo levi bek Fernando Marsal, dok su pored Tolisoa otišli i Matje Valbuena, odnosno desni bek Žordi Gaspar.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bertrand TraoreEvropaFrancuskaLiga 1Olimpik Lion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara