"Primopredaja kapitenske trake"
"Primopredaja kapitenske trake"

Liverpul zvanično imenovao novog kapitena!

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.15. | 11:23

Džordan Henderson će naslediti Stivena Džerarda

Primopredaja kapitenske trakeZnalo se i ranije da će veliku čast i odgovornost imati svako ko nasledi Stivena Džerarda na mestu kapitena Liverpula. Sada je i zvanično da će novi vođa Redsa biti Džordan Henderson koji se sprema da započne petu sezonu u klubu sa Enfilda.
Apsolutno sam oduševljen i ponosan. Velika je čast i privilegija da vas imenuju kapitenom ovog fudbalskog kluba. Kada Džerard nije bio u timu prošle sezone, trudio sam se da dam sve od sebe kada sam nosio traku. Sada ću se potruditi da to nastavim i nastavim da se razvijam kao kapiten“, rekao je Henderson.

Henderson je u Liverpulu od juna 2011. godine od kada je odigrao 186 mečeva. Pod uticajem Brendana Rodžersa postao je važna figura u timu.
Džordan je neko ko pleni svojim ponašanjem, pristupom. On pokazuje potpunu posvećenost igri i svojoj ulozi kao profesionalca. On je upoznat sa svime što kapitenska traka Liverpula nosi, i blagosloven je što je to mogao da nauči iz prve ruke od jednog od najboljih fudbalera u istoriji ovog kluba – Stivena Džerarda“, rekao je Rodžers.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

LiverpulkapitenEngleskaDžordan Henderson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara