Liverpulovi transfer planovi: Fabinjo ne ide nigde, biće rat za Pulišića

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.11.18. | 22:06

Klop neće Dembelea

U Liverpulu je prošle zime bilo burno u prelaznom roku, ali u narednom januaru na treba očekivati ništa slično na Enfild Roudu. Ugledni novinar Džejms Pirs koji se smatra najboljim poznavaocem prilika u Liverpulu je objavio klupske planove za prelazni rok.

On tvrdi da Redsi u januaru neće dovoditi nikakvo veliko pojačanje iako mediji povezuju mnoga zvučna imena sa slavnim klubom. Takođe, Pirs tvrdi da od odlaska Fabinja neće biti. Prethodnih dana su mnogi mediji brujali o tome da će Brazilac posle samo šest meseci napustiti Enfild Roud. On je letos došao kao veliko pojačanje iz Monaka, ali se nije najbolje adaptirao i malo je igrao. To što je igrao je odigrao dobro i Klop računa na njega. Iako su Milan i Juventus zainteresovani da pozajme Brazilca, Klop ga ima u dugoročnim planovima i veruje da mu je potrebno još vremena za adaptaciju, tako da od odlaska u januaru nema ništa.

Izabrane vesti

Što se tiče kupovina, neće biti ničega sličnog kao sa Van Dajkom prošle zime.  Ali, zato je Klop spreman da na leto realizuje još jedan veliki transfer – Kristijana Pulišića. Nemački strateg je veliki fan mladog Amerikanca otkako je ovaj 2015. došao u Borusiju Dortmund gde je Nemac bio trener. Pokušavao je da ga dovede u Liverpul nekoliko puta, ali je Borusija odbijala sve razgovore o transferu. Milioneri neće prodati Amerikanca ni u januaru, ali će zato na leto biti druga situacija.

Pulišić ima ugovor sa Borusijom do leta 2020. godine i ako ga ne produži do sledećeg leta, nemački klub će biti u teškoj situaciji. Rizikovaće da ga posle godinu dana izgubi za džabe kao što je to bilo sa Levandovskim. Ili će prihvatiti ponudu i inkasirati neko obeštećenje. Klop se nada da će Pulišić odbiti sve ponude za novi ugovor i da će na leto dovesti Borusiju pred svršen čin. Ali problem mu predstavlja Čelsi jer je Mauricio Sari spreman da izdvoji ogroman novac za Amerikanca. Očekuje se rat Liverpula i Čelsija narednog leta za autogram Pulišića...

Takođe, Klop nije zainteresovan za Usmana Dembelea iz Barselone koji mu je ponuđen i radije bi da čeka rasplet situacije sa Pulišićem.

Biće ovo miran januar na Enfildu...

(FOTO: Reuters)


tagovi

Kristijan PulišićFabinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara