""
""

Ljupko razočaran: Moji motivi nisu bili materijalne prirode, došao sam iz ljubavi jer sam rođen u BiH...

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.04.14. | 12:12

"U Hrvatsku sam došao iz BiH i tamo sam završio srednju školu i fakultet. U fudbalu sam najviše naučio od Tomislava Ivića i sebe smatram hrvatskim kadrom", rekao je legendarni strateg

Bivši trener Crvene zvezde Ljupko Petrović bio je vidno razočaran na konferenciji povodom odluke kluba da ipak ne potpiše ugovor sa legendarnim strategom zbog sporne fotografije sa Željkom Ražnatovićem Arkanom iz 90-ih godina prošlog veka.

Ljupko je dodao da mu je savest čista, jer nikada nije pucao, čak ni iz vazdušne puške.
"Moji motivi nisu bili materijalne prirode, već sam tu došao iz ljubavi, jer sam rođen u BiH. Želeo sam da radim u pravom klubu kakav je Sarajevo i to bi bio izazov za mene. Međutim, u ovakvim okolnostima nisam spreman da radim. Pojavila se ta vest, Arkan je bio vođa navijača Zvezde, ja tu nisam mogao ništa da uradim i to je za mene prošlo vreme. Razumem, međutim, i ljude u klubu, budući da još nismo u situaciji u kojoj bi trebalo da budemo", rekao je Petrović na konferenciji za medije.

Izabrane vesti

Na pitanje novinara kako je mogao da radi u zagrebačkoj Lokomotivi, a ne može u Sarajevu, Petrović je rekao da je i tamo bilo određenih pitanja u vezi sa Arkanom.
"U Hrvatsku sam došao iz BiH i tamo sam završio srednju školu i fakultet. U fudbalu sam najviše naučio od Tomislava Ivića i sebe smatram hrvatskim kadrom", odgovorio je Petrović.

(FOTO: MN press)

 


tagovi

sarajevoLjupko PetrovićEvropaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara