Ludi Hungaroring - miksuj MOZZART F1 oktanske kvote!

Vreme čitanja: 3min | pet. 27.07.18. | 09:19

Igraj šta god poželiš... VN Mađerske, pruža šansu za kombinovanje svega što se može desiti na treninzima i nedeljnoj trci zakazanoj za 15 časova

Dobro je da u MOZZART svetu brzine postoji kvota bukvalno za sve! Luis Hamilton je posle ludog Hokehajma prvi u generalnom plasmanu sa 188 bodova. Drugi je s liderske pozicije potisnuti Sebastijan Fetel, koji ima 171 bod, a slede ga Kimi Rajkonen sa 131, i Valteri Botas sa 122 sakupljena poena.

U nedelju je s početkom od 15 časova, na redu trka na Hungaroringu, odnosno VN Mađarske, koja bi gledajući prošlonedeljni Hokenkajm mogla da kulminira u direktan, jedan na jedan obračun Hamiltona i Fetela!

Izabrane vesti

Uzvraća li imperija iz Maranela udarac Mercedesu? Šta očekivati posle prošlonedeljnog Hamiltonovog proboja sa 14. pozicije na stazi u Mađarskoj? Šta god da mislite, MOZZART je tu da vas kvotom podrži. Spremili smo specijale, igre na sve moguće kombinacije koje će vas oduševiti u iščekivanju sudara nemačke i italijanske tehnologije u našem komšiluku.

POBEDNIK TRKE

S obzirom na to da je Toto Volf, prvi čovek Mercedes AMG Petronasa nedavno kukao na brzinu Ferarija, MOZZART kvota na pobedu Luisa Hamiltona, koja u ovom momentu iznosi 3,50 može biti zavodljiva. Isto važi i za Sebastijana Fetela čija pobeda se u ovom momentu množi koeficijentom 2,85. Kvota na pobedu Maksa Verstapena iznosi 4,00, Danijela Rikarda 4,35, dok Rajkonenovo i Botasovo prvo mesto na podijumu zavređuje MOZZART koeficijent 17,00.

S obzirom da smo prošle godine Fetela videli kao pobednika trke, a da su ga na podijumu pratili Rajkonen i Botas, vredi razmisliti o potencijalno skupim tipovima.

Evo i svih MOZZART kvota za pobednika na Hungaroringu:

L. Hamilton - 3,50
S. Fetel - 2,85
V. Botas - 17,00
M. Verstapen - 4,00
K. Rajkonen - 17,00
D. Rikardo – 4,35

Za ostale vozače, kvote koje znače pobedu u trci su veće od 1.000, ali to ne znači da se u MOZZARTU i na njima ne može dobro razigrati… Ako vas zanima kako, pogledajte igre na plasmane.

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA POBEDNIKA TRKE NA HUNGARORINGU

 

PLASMAN

Smanjen rizik, ili dobra kladilačka investicija? Za operzno tipovanje, naravno i nešto izvesniji prolazak igre, razmislite o plasmanima od prvog do trećeg, odnosno od prvog do šestog mesta. Kimi Rajkonen, na poziciji ne nižoj od šestog mesta? Zanimljivo, realno tipovanje na ovu opciju u trenutno aktuelnoj MOZZART ponudi iznosi 1,30…

Pogledajte sve kvote na plasman od 1, do 3, odnosno 1. do 6. mesta na VN Mađarske!

POL POZICIJA

Ko će na treningu zaraditi pol poziciju? Ako mislite da je Ferari spremio bolju mašinu Sebastijanu Fetelu, nema problema. Kvota na njegov start sa prvog mesta trenutno nosi koeficijent 3,00, dok Hamilton vuče 3,30. Danijel Rikardo vredi 3,50, i tako redom...

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA OSVAJANJE POL POZICIJE U MAĐARSKOJ

POBEDNIČKI TIM TRKE

Valjano se zakuvalo u najbržem cirkusu. Priča se i da je Ferari koracima od sedam milja pregazio tehnološki put s kojim je Daimler koketirao sve do skoro. MOZZART i za te dileme, odnosno za tehničku superiornost, kao i inferiornost ima kladilački recept. Mislite da će Mercedes AMG Petronas dominirati? Kvota na to trenutno iznosu 3,25, dok Ferarijeva dominacija zavređuje koeficijent 2,65. Red Bulova igranka na Hungaroringu nosi kvotu 2,25. Svi ostali su preskupi, odnosno nose kvote koje minimum ulog množe sa 500... 

SPECIJALI

Ovde smo vas čekali. U MOZZART krivini čekaju vas igre koje podižu kladilački adrenalin. Ako verujete, na primer, da će Luis Hamilton osvojiti pol poziciju, ali i nedeljnu trku nikakav problem, za vas je kvota 6,00. Ako mislite da će Britanac odustati u prvom krugu, MOZZART će vam svaki uloženi dinar pomnožiti sa 13, odnosno 10,00 ukoliko bude vozio najbrži krug trke i na kraju slavio.
Naravno, da u MOZZARTU to nije sve, jer tu je sijaset različitih kombinacija, i na ostale vozače, Fetela, Rajkonena, Rikarda, i Valterija Botasa. Bukvalno šta god poželite možete i da odigrate, a šta sve ima, najbolje je da se uverite sami…

Pogledajte sve ponuđene igre u MOZZART SPECIJALU za F1 trku na Hungaroringu

Savetujemo da pažljivo analizirate MOZZARTOVU ponudu igara za trku na Hungaroringu. Čeka nas suviše uzbuđenja, da bi letimično prelistavali ove stranice kladilačke ponude. Ne učinite li tako, može vam se desiti da kasnije zažalite, odnosno da se sa zakašnjenjem vidite da je baš vaše znanje bilo izuzetno ocenjeno kvotom od koje će se zavrteti vaša omiljena kladionica.

* Prikazane kvote važe do subote, kada će, posle rezultata zvaničnog treninga, biti izmenjene

Trenutni plasman prvih 10 vozača u Formuli 1:

FOTO: Reuters/Action Images, Shutterstock


tagovi

Formula 1sportsko klađenjebet analizaspecijalna ponudaLuis HamiltonSebastijan FetelMercedes AMG PetronasFerari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara