""
""

Ludnica u Njukaslu, Mitrović davio heroja i bacao Rafu Beniteza! Gubili u 94. i pobedili het-trikom u 96. minutu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.09.16. | 23:24

Aleksandar Mitrović ušao sa klupe i učestvovao u neverovatnoj pobedi, a posbeno se istakao u slvalju na kraju meča

Kakav meč u Njukaslu, kakav preokret, kakva pobeda! Ludnica! 

Izabrane vesti

Njukasl je u 94. minutu gubio od Noriča, a u 96. minutu je slavio pobedu 4:3 uz gol novog ljubimca Sent Džejms Parka. Meč za pamćenje na severu Engleske…

Novi idol Njukaslovih navijača je Dvajt Gejl, skupo plaćeno pojačćanje iz Kristal Palasa. Engleski napadač je postigao tri gola od kojih je poslednji došao u šestom minutu nadokande vremena i doneo pobedu Svrakama.

Gejl je poršlog leta došao u Njukasl za 12.000.000 evra kao podrška Aleksandru Mitroviću u špicu i vrlo brzo se ispostavio kao udarna igla crno-belih. Sa večerašnja tri gola se izjednačio na čelu liste strelaca u Čempionšipu sa Abrahamom i Hoganom. A večerašnjom partijom i golovima je definitivno kupio srca svih Njukaslovih navijača.

Norič je večeras mogao pobedom da se vrati na čelo tabele, imao ju je u džepu do 94. minuta ali se vraća praznih šaka.

Gejl je načeo Kanarince u 24. minutu posle lepe asistencije još jednog velikog pojačanja Meta Ričija. Međutim, do 69. minuta je već bilo 1:3! Dorans je iz penala izjednačio u finišu prvog poluvremena. Potom je Džerom pogodio za preokret na početku drugog dela igre, da bi Marfi u 69. minutu povisio na 3:1 za Norič.

Ipak, Gejl je samo dva minuta posle pogotka Marfija uspeo da vrati Njukasl u život i smanji na 2:3, a već u sledećem minutu je Rafa Benitez sa klupe poslao na teren Mitrovića i Hejdena i tako naredio totalnu ofanzivu. Gosti su se grčevito branili, a Njukasl napadao svim silama. Dva puta je Mitrović opasno tukao glavom i izazvao paniku u redovima Noriča. Ipak, gola nije bilo, a 90. minut je isticao.

Sudija je pokazao šest minuta nadokande, a Gufran je u četvrtom od tih šest skrenuo centaršut sa desnog krila za izjednačenje i oduševljenje na Sent Džejms Parku. Međutim, tu nije bio kraj. U poslednjem napadu na meču, Gejl se nekako izborio za šut i uspeo da ugura loptu u mreži za potpuni delirijum na stadionu.

Prilikom slavlja se posebno istakao Mitrović koji nije mogao da kontroliše emocije i rvačkim zahvatom je bacio Gejla na zemlju. A kasnije se poigrao i sa Rafom Benitezom...

 

 

(FOTO: Action images)


tagovi

Norič SitiEvropaEngleskaDvajt GejlČempionšipAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara