""
""

Mačke imaju nekoliko života u borbi za opstanak, Liverpulov grešni sin oživeo Sanderlend! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.04.16. | 15:32

Golovima Borinija i Defoa i Vatmora ekipa sa stadiona Svetlosti slavila u Noriču – 3:0

Ne kaže se uzalud da mačke imaju nekoliko života. Posebno kada se bore za goli opstanak. Sanderlend je do danas možda bio viđen kao budući član Čempionšipa, ali ekipa Sema Olardajsa pokazala je najsvetliju stranu svog fudbalskog temeramenta kada je bilo najvažnije. Sanderlend je kao gost savladao direktnog rivala u borbi za opstanak Norič (2:0) i stekao ponovo ozbiljne šanse da izbegne ono najgore.

Prštalo je sve u Noriču, domaćini su vrlo agresivno otvorili utakmicu, natervaši menadžera Sanderlenda Sema Olardajsa na energičnu reakciju... Jeste veliki Sem probudio ekipu, ali je Noričov dželat u uvodnom meču 34.kola Premijer lige bio nekadašnji član Liverpula Fabio Borini. On je u 41.minutu iznudio penal, a potom hladnokrvom reakcijom doveo goste do vođstva.

Izabrane vesti

Prednost od jednog gola omogućila je Mačkama da u klopku uhvate igrače Noriča koji su grozničavo tražili bodove. I brzo su uspeli u tome. Igrao se 52.minut kada je Borini probio po desnoj strani, idealno centrirao, a Defo pogodio mrežu. Već tada je bilo jasno da će Sanderlend ostvariti istorijski uspeh, pošto je prethodni put slavio u Noriču 1985.godine.

Napadao je Norič iz svih oružja, ali... Ponovo su pokazali staru boljku – nenefikasnost. Sa druge strane tačku je posle još jedne kontre stavio Vatmor.

Pobedom nad Noričom Sandelrned je stigao do 30 boda. Jedan više ima Norič na mestu koje i naredne sezone garantujeigranje u Premijer ligi. Kuvaće na dnu.


 

ENGLESKA – PREMIJER LIGA 34.KOLO

Subota

Norič – Sanderlend 0:3 (0:1)
/Borini 41 pen, Defo 53, Vatmor 90/

16.00 Mančester Junajted – Aston Vila

16.00 Everton – Sautempton

16.00 Njukasl – Svonsi

16.00 Vest Bromvič – Votford

18.30 Čelsi – Mančester Siti

Nedelja

14.30 Bornmaut – Liverpul

14.30 Lester – Vest Hem

17.00 Arsenal – Kristal Palas

Ponedeljak

21.00 Stouk - Totenhem

(Foto Action Images)


tagovi

Sem OlardajsPremijer ligaNorič SitiFabio BoriniEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara