Slavlje igrača Magdeburga
Slavlje igrača Magdeburga

Magdeburg izbegao poraz u poslednjim sekundama

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.09.19. | 21:00

Zebre iz Duizburga imaju za čime da žale...

Zanimljiv derbi Treće nemačke lige odigran je večeras u Magdeburgu gde je domaćin jedva izbegao poraz protiv čuvenih Zebri iz Duizburga (1:1) zahvaljujući pogotku postignutom duboko u nadoknadi vremena.

Gosti, koji su uoči utakmice bili nešto bolje pozicionirani na tabeli, odgirali su dobro prvo poluvreme, a na krilima kapitena Morica Štopelkampa uspeli su prvi i da povedu i to preko plejmejkera Mikelsa koji je odlično šutirao sa ivice šesnaesterca malo iskosa u 14. minutu.

Izabrane vesti

Imao je Duizburg nekoliko dobrih prilika da uveća prednost, ali je i domaćin na drugoj strani pokazao da ume da zapreti njihovom golmanu Vejnkaufu. Igrači Magdeburga su dominirali u drugom poluvremenu, a nagrađeni su za upornost u trećem minutu nadoknade kada je defanzivac Tobijas Miler preciznim udarcem sa preko 20 metara pogodio donji levi ugao gola Duizburga.

Posle svega viđenog možda i zasluženi remi kojem se više raduju gosti, dok Magdeburg očekuje serija teških utakmica u nastavku sezone, prva već u sredu u gostima protiv Kajzerslauterna. 

NEMAČKA 3 - 8. kolo

Magdeburg - Duizburg 1:1 (0:1)
/Miler 90+3 - Mikels 14/

Foto: FC Magdeburg


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara