""
""

Makedonci više ne uspevaju na Marakani: Babunski ide u Švajcarsku

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.12.16. | 14:23

Lakonogi vezista bi karijeru mogao da nastavi u Jang Bojsu

Danijel Avramovski je već predstavljen kao novo pojačanje ljubljanske Olimpije, a vreme je da i drugi makedonski vezista razduži opremu Crvene zvezde. Nije nikakva tajna, niti novost: David Babunski će, gotovo sigurno, u predstojećem zimskom prelaznom roku napustiti redove srpskog šampiona.

Jednostavno, nekadašnji vezista Barselone nije uspeo da se nametne na Marakani. Dobijao je povremenu šansu, tako da na pet ovosezonskih prvenstvenih mečeva nije uspeo da se upiše u listu strelca.

Izabrane vesti

Interesovanje za Babunskog, istina stidljivo, tokom jeseni su pokazali Olimpija i Dinamo. Međutim, prema pisanju Makedonskog Sporta, odlično upućenog u dešavanja oko tamošnjih igrača, lakonogi vezista bi karijeru mogao da nastavi u Švajcarskoj.

Za njegove usluge zainteresovan je ovogodišnji učesnik Liga Evrope Jang Bojs. Ekipa za koju igraju Miralem Sulejmani i Milan Vilotić već je počela pregovore sa Babunskim oko uslova saradnje.

Talentovani igrač ima ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2018.godine. Ipak, teško da će crveno-beli finansijski profitirati. Izvesnija je varijanta da Babunski, poput Fibela, dobije čiste papire. Uz oprost dugova.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDaniel AvramovskiDavid BabunskiEvropaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara