""
""

Maksimović zatražio transfer, ima dve ponude

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.12.17. | 17:00

Želi da bude u formi za Mundijal

Na sve glasnije spekulacije da će Nikola Maksimović ove zime napustiti Napoli, sada se nadovezuju saznanja italijanskih medija da je i sam igrač zatražio transfer!

Izabrane vesti

Pojedini mediji na Apeninima javljaju da je Maksimović zatražio od uprave kluba da ga pusti na pozajmicu do kraja nsezone u neki klub gde će igrati. Iako ga je Napoli pre godinu i po dana platio 25.000.000 evra i doveo ga kao veliko pojačanje posle skoro dvogodišnje potere trener Sari mu nije dao očekivanu minutažu.

Maksimović je u prvoj sezoni još i igrao, ali u ovoj sezoni dobija šansu na kašičicu. Upisao je tek po jednu utakmicu u Seriji A, Kupu Italije i Ligi šampiona. Bio je to jasan signal da se ni ove sezone neće naigrati kod Sarija, a bliži se Mundijal na kojem bi Maksimović trebalo da bude jedan od oslonaca igre Srbije.

Zato je srpski štoper procenio da bi mu bilo korisnije da igra negde na pozajmici i vrati se u formu pred SP u Rusiji. Do sada su se Sasuolo i Kjevo pominjali kao zainteresovani klubovi za srpskog reprezentativca. Pitanje je samo da li oni žele pozajmicu ili permanentan transfer. Napoli bi da iskoristi situaciju i uključi Maksimovića u deo transfera za Berardija iz Sasuola ili za prevremeno okončanje pozajmice Inglezea iz Kjeva.

(FOTO: Action images)


tagovi

ItalijaKjevoNapoliNikola MaksimovićsasuoloSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara