Meč lopta za Vizuru

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.04.18. | 12:37

Odbojkašice tima iz Rume deli samo jedna pobeda od pete uzastopne titule (18.00)

Vizura bi da overi petu uzastopnu titulu, Crvena zvezda da produži borbu na svom terenu. Tako otprilike stoje stvari uoči trećeg okršaja finalne serije plej-ofa odbojkaške prve lige Srbije u konkurenciji dama (18.00).

MOZZART KVOTE
18.00: (1,90) Crvena zvezda - Vizura (1,80)

Izabrane vesti

Ekipa Dejana Desnice maksimalno je iskoristila prednost domaćeg terena, povela u seriji sa 2:0, ima prvu meč-loptu te u daleko boljem raspoloženju putuje u Beograd. Ipak, iz redova šampiona poručuju da još ništa nije rešeno.
"Kao i uvek, idemo na pobedu. Znamo veoma dobro kako Zvezda igra, to smo utvrdili i u ove dve utakmice gde su nas baš namučile. Svesne smo da meč moramo da počnemo maksimalno koncentrisano i da održavamo nivo igre koji nas krasi čitave sezone, pa i kroz samu finalnu seriju. Imamo više samopouzdanja, lakše se diše nakon dve pobede. Gostujući teren nije ništa strano za nas, igrali smo mnogo puta na Banjici. Očekujem da će danas pehar biti u našim rukama", kaže korektor tima iz Rume Sara Carić.

Pred Crvenom zvezdom je težak zadatak...
"Verujem u našu želju i ovaj tim. Imamo prednost domaćeg terena i potrudićemo se da igramo kao da je prva utakmica u seriji. Najbitnije je da budemo psihički stabilne, pošto sam sigurna da fizički možemo da im pariramo. Moramo da ispoštujemo sve što smo dosad radili i da to pokažemo na terenu i očekujem da će rezultat doći", ne gubi nadu Zvezdin bloker Božica Marković.

Kada su se ove dve ekipe poslednji put sastale na Banjici, Vizura je slavila u taj-brejku. A prethodna dva finala u kojima su ukrštale koplja okončana su posle samo tri meča.

Da li Srbija večeras dobija novog-starog šampiona?

Foto: Shutterstock


tagovi

OK VizuraOK Crvena Zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara