Mec sve jači, Antoneti zna šta radi

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.08.18. | 16:10

Ajačio bez šanse

Sve u Mecu rade da bi se ekspresno vratili u Ligu 1. I pojačanja, i trener, i stručni štab. Misli se na sve. A, kad je tako, onda ni uspeh ne može da izostane. Mec je u dosadašnje tri runde bio maksimalan, a večeras ima priliku da se izjednači sa Lansom koji je ostvario sve četiri pobede.

Za taj podvig momci u bordo dresovima moraju da pobede Ajačio, na svom stadionu, što im je pošlo zarukom na četiri od proteklih pet domaćinstava. Inače, Mec je bez poraza od Ajačija na šest vezanih mečeva, a trenutna forma navodi da se tu ništa neće promeniti. Četa Frederika Antonetija, inače Korzikanca, igra atraktivan fudbal i sa mečom manje je najefikasnija u ligi. U klubu koji ne krije da bi sve osim povratka u najjače društvo bilo ravno katastrofi, najviše raduje podatak da je Antoneti razmrdao pojedince koji su bili na izlaznim vratima. Jedan od njih je vezista Opa Nguete, kome su jedva čekali da vide leđa, ali je novi kormilar insistirao da reprezentativac Senegala ostane i pokazalo se da je bio u pravu. Takođe, Mec je doveo Vensana Honjona za pomoćnika, koji će biti zadužen za individualni rad sa igračima, a Antoneti ga je opisao kao "čoveka koji zna fudbal".

Izabrane vesti

Mec je imao lepu uvertiru pred večerašnji susret, pošto je pre šest dana izbacio Grenobl iz kupa Francuske, dok je i Ajačio prošao u narednu fazu najmasovnijeg takmičenja u zemlji preko Pariza i penala. Korzikanci nisu slavili na šest vezanih dvoboja sa Mecom, a sva je prilika da neće ni večeras.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 5121 FRA 2 Metz - Ajaccio ki 1 1,65
Ukupna kvota1,65

FRANCUSKA 2 - 4. KOLO

Petak
Avr - Klermon 0:0
Šatoru - Red Star 1:1 (0:0)
Gazelek Ajačio - Grenobl 2:0 (1:0)
Lorijan - Valensijan 3:1 (2:1)
Okser - Nansi 1:0 (1:0)
Pariz - Bezije 1:0 (0:0)
Nior - Orlean 1:1 (1:0)
Sošo - Brest 2:0 (1:0)

Subota
Lans - Troa 2:0 (0:0)

Ponedeljak
20.45: (1,65) Mec (3,60) Ajačio (5,10)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeFrancuska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara