"Rajan čestita Brejdiju na petom šampionskom prstenu"
"Rajan čestita Brejdiju na petom šampionskom prstenu"

Met Rajan slomljen, Tomu Brejdiju ukrali dres

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.02.17. | 09:16

Kvoterbekovi Atlante i Nju Inglanda u centru pažnje tokom i nakon neverovatno uzbudljivog 51. izdanja NFL Superboula

Rajan čestita Brejdiju na petom šampionskom prstenuNakon prvih pola sata 51. izdanja Superboula kvoterbek Atlante Met Rajan je izgledao kao pobednik. Vođstvo od 21:3 davalo mu je spokoj da je on odradio svoj deo posla najbolje moguće. A sa druge strane terena, lider Nju Inglanda Tom Brejdi mogao je samo nervozno da klima glavom.

Samo pola sata kasnije svet se okrenuo naopako. Regularni deo Superboula završen je nerešenim rezultatom 28:28 i prvi put u istoriji odigran je produžetak. Naravno, nakon takvog marša u drugom poluvremenu, posebno u poslednjoj četvrtini svima na svetu je bilo jasno ko će slaviti u Hjustonu. Naravno, slika je na kraju meča bila dijametralno suprotna od one sa poluvremena. Met Rajan i njegov tim su gledali u neverici kako Brejdi zajedno sa trenerom Bilom Beličikom podiže po peti put zajedno šampionski trofej Vinsa Lombardija.

Izabrane vesti

"Slomljen sam, šta bih rekao. Šta tek da kažem saigračima... Ništa. Ovo je baš težak poraz, bili smo tako blizu njihovom golu na kraju utakmice. Ekstremno smo razočarani. Sada je zaista teško naći reči ohrabrenja", slomljen je bio poslovođa Sokolova.

Brejdijeve supruga i ćerka, Žizel Bundšen i VivijanS druge strane, Brejdi je imao druge muke, pošto dok je davao brojne intervjue neko ukrao njegov dres iz svlačionice. A možete misliti koliku vrednost taj komad tkanine može da dostigne na crnom tržištu?!
"Neko mi je ukrao dres kojim smo stigli do titule. Ne mogu da verujem, bio je tačno ovde! Ništam moraćemo ovih dana da ga potražimo na internetu, kladim se da će se pojaviti negde na prodaju", prokomentarisao je MVP Superbolula kojeg su iz lože podržavali supruga i supermanekenka Žizel Bundšen sa ćerkom.

(foto: Action Images)


tagovi

SuperboulNju Inglend PatriotsNFLMet RajanAtlanta Falkonsamerički fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara