""
""

Metalac i Radnički su pali na Borčevoj generalci

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.02.17. | 10:23

Milanovčane su Zebre savladale sa (1:0), dok su rezervisti Čačana dotukli solidne Đavole iz Kragujevca sa (4:1) pred prvu bitku proleća protiv Bačke u subotu

Borac već narednog vikenda dočekuje Bačku! Gotovo je sa pripremnim susretima, na redu je prava bitka za opstanak u uglednom društvu Superlige Srbije. S tim u vezi, poslednje probe tima Mladena Dodića ukazuju da se u Čačku i na Ohridu valjano radilo. Borac je na generalci savladao Metalac iz Gornjeg Milanovca, i to na rezervnom terenu u Konjevićima uz minimlnih (1:0).

Izabrane vesti

U meč sa ljutim rivalom iz Gornjeg Milanovca, Borac je igrao u sastavu: Mišić, Marković (Obradović), Drašković, Sretenović (Marinković), Ignjatijević, Kostić (Delić), Marčić (Sajčić), Tijago, Jovanović (Zoćević), Živanović (Anđelković), Mihajlović (Punoševac). Jedini gol na utakmici postigao je Marković u 70. minutu susreta, kada je sebi stvorio poziciju za udarac i precizno sa petnaestak metara poslao loptu iza leđa golmana Metalca. Pored rezultata, vezano za ovu utakmicu važno je spomenuti da se u prvom delu igre u timu Čačana lakše povredio Sreten Sretenović. Njega je zamenio Marković, ali ne postoji bojazan da se novajlija u timu Mladena Dodića neće oporaviti do subote u 14 časova kada će Borac na Gradskom stadionu kraj Morave dočekati OFK Bačku.

Posle Metalca koji je tradicionalno ozbiljan rival Zebri, u Čačak je na novi teren sa veštačkom travom stigao i Radnički iz Kragujevca. Dodić je na teren izveo mahom rezerviste, ali i to je bilo dovoljno da Čačani proslave pobedu u poslednjoj proveri da ubedljivih (4:1).

Ovim susretom stavljena je tačka na pripreme Borca, a mi napominjemo da se Čačani trenutno nalaze na 15. mestu Superlige Srbije. OFK Bačka je na 14. mestu, pa bi shodno toj činjenici naredni susret mogli okarakterisati kao derbi donje zone tabele. Ipak, sudeći po igrama u poslednje vreme, Borac zaslužuje sve samo ne fenjeraški status. Zato stručni štab Čačana puca visoko i najvljuje renesansno proleće na Gradskom stadionu kraj Morave.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Starsport)


tagovi

SuperligaSreten SretenovićRadnički KragujevacpripremeMladen DodićMetalacMarko ZoćevićLazar SajčićČačakBorac ČačakBačka Palanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara