""
""

Miha najavio totalnu ofanzivu: Četvorica napadača jurišaju na gol Čezene

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.04.15. | 15:55

„Volim da reskiram i sviđa mi se ideja da na terenu imam četiri napadača. Ovo je možda i prava prilika da to i probam", kazao je srpski stručnjak

U Seriji A kreću ključne bitke za Evropu. Juventus je skoro završio posao što se tiče titule, za drugu poziciju koja donosi direktan plasman u Ligu šampiona bore se Lacio i Roma, a za Ligu Evrope Napoli, Fjorentina i Sampdorija.

Siniša Mihajlović je jedno vreme bio u igri za Evropu, ali ga je poraz od Fjorentine i remi sa Milanom udaljio od te mogućnosti, pa sada nema pravo na kiks. Klub iz Đenove dočekuje Čezenu i srpski stručnjak je rešio da što pre dođe do pobede. Zato je najavio totalnu ofanzivi – zaigraće sa četiri napadača.
„Volim da reskiram i sviđa mi se ideja da na terenu imam četiri napadača. Ovo je možda i prava prilika da to i probam“, rekao je Mihajlović najavivši da će u ofanzivu poslati Edera, Murijela, Etoa i Okaku.

Izabrane vesti

Bivši selektor Srbije svestan je da su male šanse da izbori evropsku elitu, ali se nada barem Ligi Evrope.
„Ne verujem da možemo da dođemo u poziciju da se borimo za Ligu šampiona pošto smo ispustili dosta bodova. Jedino ako Lacio i Roma urade nešto neočekivano... Mi ćemo se truditi da do kraja ostvarimo što više pobeda, pa ćemo videti gde će to da nas odvede“, zaključio je Mihajlović.

(FOTO: Action images)


tagovi

Stefano Okaka ČukaSiniša MihajlovićSerija ASamuel EtoSampdorijaLuis MurijelItalijaEvropaĆezena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara