""
""

Mihajloviću malo i četiri napadača: Ćezena odolela u Đenovi, Sampdorijin korak unazad!

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.04.15. | 19:59

Domaćin je uzaludno napadao, stvarao šanse, pogađao stative, ali su gosti ostvarili ono što su želeli i došli do jednog boda - 0:0

Ono što je obećao Siniša Mihajlović je i sproveo u delo. Na Ćezeninu potpunu defanzivu odgovorio je potpunom ofanzivom, ali to nije bilo dovoljno da bi se srušili borbeni gosti na Luiđi Ferarisu, koji su u Đenovi došli do boda nade u grčevitoj borbi za opstanak - 0:0.

Izabrane vesti

Sampdorijin bod ima daleko manju vrednost, jer su Đenovljani već večeras mogli da prestignu Napoli na četvrtom mestu i priđu trećeplasiranoj Romi na četiri boda zaostatka, ovako preskočili su samo Fjorentinu, koja će već u ponedeljak moći da ih vrati na šeto mesto, koje u ovom trenutku ne znači baš ništa.

Mihajlović je na teren izveo formaciju 4-2-3-1. Najistureniji igrač navale bio je Stefano Okaka Čuka, iza njega Samuel Eto, a na bokovima Murijel i Eder

U drugom poluvremenu su se na terenu našli i Hoakin Korera i Roberto Sorijano, ali ni njih dvojica nisu uspeli da da povežu vezni red i najistureniju liniju tima na način na koji je to planirao Siniša Mihajlović.

Sampdorija je uzaludno napadala, stvarala šanse, pogađala stative, ali su gosti ostvarili ono što su želeli i došli do jednog boda.

Mihajlovićevom timu je ovo treći vezani meč bez pobede u Seriji Am a već u narednom kolu ga čeka teško gostovanje u Napulju.

Ćezena ni u šestom uzastopnom meču nije slavila, ali je došla do četvrtog remija. Pred ekipom Domenika di Karla je serija nešto lakših mečevam neđu kojima su i orkašaji sa Atalantom i Sasuolom na domaćem terenu, gde može da se nada bodovima.

SERIJA A - 31. KOLO:

Sampdorija - Ćezena 0:0

20.45 Juventus - Lacio

Nedelja:
12.30 Sasuolo - Torino
15.00 Roma - Atalanta
15.00 Palermo - Đenova
15.00 Empoli - Parma
15.00 Kjevo - Udineze
18.00 Kaljari - Napoli
20.45 Inter - Milan

Ponedeljak:
20.45 Fjorentina - Verona

(FOTO: Action images)


tagovi

Siniša MihajlovićSerija ASampdorijaEvropaEngleskaĆezena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara