"Mhitarjanov dres u Arsenalovoj prodavnici"
"Mhitarjanov dres u Arsenalovoj prodavnici"

Miki pecnuo Žozea: Došao sam u Arsenal da igram napadački fudbal

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.01.18. | 13:24

Neće se ovo dopasti navijačima Mančester junajteda

Mhitarjanov dres u Arsenalovoj prodavniciIstina je da se nije baš on ni pitao, već je bio prinuđen na selidbu posle dolaska Aleksisa Sančeza u Mančester junajted. Ali bar je Henrih Mhitarjan dočekao da bocne Žozea Murinja rekavši da je u Arsenal došao kako bi konačno zaigrao napadački fudbal u Premijer ligi.

Napadački naravno ne znači i bolji. Štaviše, Mančester junajted je postigao četiri gola više od Arsenala u ovoj sezoni Premijer lige, ali Murinjo nikako da se reši tih kritika da forsira defanzivni fudbal što je fama koja ga prati još otkako se sa Interom branio protiv Bajerna ili sa Čelsijem od Barselone. Takve optužbe posebno ga nerviraju.

Izabrane vesti

Sigurno to zna i Mhitarjan, ali o njemu više ne razmišlja. Arsena Vengera je oduvek voleo.
Naravno da je veoma važno imati poštovanje trenera. Znam da je Venger  zahtevan i da voli kad njegovi igrači istražuju. on je bio jedan od razloga što sam došao u Arsenal. Svi znaju da je sjajan trener. Poznajem ga već dugo i nije mi bilo lako da se odlučim za Arsenal, jer je taj stil igre san za svakog fudbalera, koji ovde dolaze baš da bi igrali napadački fudbal“, objašnjava Mhitarjan.

Budite uvereni, naći će se neko od engleskih novinara da Murinja priupita za ovo. Odgovor će sigurno biti zanimljiv.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaHenrih MhitarjanEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara