Milan - Čelsi 50:50 u borbi za najtraženijeg slobodnog igrača na svetu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.07.18. | 14:24

Na početku je u igri bilo 12 klubova

Još otkako je postalo jasno da neće produžiti ugovor sa Šahtjorom, ime brazilskog ofanzivca Bernarda se našlo u tefterima „pola Evrope“ za letnji prelazni rok. Do pre nekoliko dana je čak 12 klubova bilo u igri za dovođenje Bernarda, a danas su ostala samo dva – Čelsi i Milan.

Bernardovi agenti su jutros doputovali u Italiju na pregovore sa Milanovim novim direktorom Leonardom. Slavni Brazilac ima dobre veze i veliki ugleda u domovini, pa bi on mogao da odigra ključnu ulogu u transferu. Leonardo je nekada bio Milanov skaut sa Brazil (Kaka, Tijago Silva, Pato...), potom direktor i vrlo dobro je upoznat sa Bernardom i ljudima koji ga zastupaju.

Izabrane vesti

Milan ne može ovog leta dovodi skupa pojačanja zbog finansijskog fer-pleja i slobodni igrači poput Bernarda su džekpot za Rosonere. Ipak, problem je što je i Čelsi zainteresovan za Bernarda i što je već dostavio konkretnu ponudu. Čija sadržina nije poznata javnosti...

Milan može da Brazilcu ponudi maksimalno 3.000.000 evra po sezoni. Čelsi može i više... Takođe, problem je što Bernardovi zastupnici traže previliku proviziju za sebe budući da dovode igrača za kojeg se ne plaća obeštečenje.

Brazilski mediji javljaju da su šanse za transfer Bernarda u Milan ili Čelsi 50:50 i da će odlučiti detalji. Njemu se navodno više ide u Italiju, ali Englezi mogu bolje da plate...

(FOTO: Action images)


tagovi

BernardLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara