"Sa derbija u ABA ligi na kome je slavio Partizan"
"Sa derbija u ABA ligi na kome je slavio Partizan"

Milan Gurović: U finalu Kupa prednost Partizanu

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.02.17. | 09:51

„Zvezdi nedostaju bitni košarkaši“, kaže nekadašnji reprezentativac, dok Praja Dalipagić smatra da su crveno-beli favoriti

Sa derbija u ABA ligi na kome je slavio PartizanSutra počinje, a svi čekaju nedelju. Jer, prema prognozama stručnjaka - a nije potrebno posebno biti košarkaši obrazovan da bi se to zaključilo - očekuje nas još jedan večiti derbi, ovoga puta u finalu Kupa Radovija Koraća.

Za trofej bi, ako sve bude u redu, trebalo da se bore košarkaši Crvene zvezde i Partizana, postavljeni u različite delove kostura, tako da ne mobu da se sretnu pre nedelje u 21.00, za kad je zakazana borba za prvi trofej u srpskoj košarci ove sezone.

Izabrane vesti

Bude li tako, Milan Gurović, koji je u karijeri nosio dres oba beogradska kluba, uverava da je peharu bliži sastav Aleksandra Džikića.
Ako u eventualnom finalu budemo gledali večiti derbi, smatram da Partizan ima blagu prednost“, rekao je za Alo nekadašnji reprezentativac i doskorašnji selektor juniorske selekcije.

GurovićVidi Gurović i favorita iz senke.
Svi pričaju o Crvenoj zvezdi i Partizanu. Mislim da Mega Leks mnogima može da pomrsi račune. Zvezda je oslabljena neigranjem pojedinih bitnih košarkaša. Crveno-beli nisu ogromni favoriti. Partizan je vrlo motivisan“, dodao je Gurović.

DalipagićZanimljivo, Milan Gurović, koji se ipak češće povezuje sa Crvenom zvezdom dao je prednost Partizanu, a legenda crno-belih Dražen Dalipagić - crveno-belima.
Svima je jasno da je Crvena zvezda favorit, ali iznenađenja su uvek moguća i nadamo se da će ih biti. Uprkos željama, crveno-beli i Partizan su kandidati za prvo mesto. Mislim da će Mega Leks teško ponoviti uspeh od prošle godine“, rekao je za Alo popularni Praja u svetlu činjenice da tim Dejana Milojevića brani trofej.

KUP RADIVOJA KORAĆA

ČETVRTFINALE

Četvrtak:
17.00 FMP - Spartak
19.30 Crvena zvezda - Vršac

Petak:
17.00 Mega Leks - Dinamik
19.30 Partizan - Dunav

POLUFINALE

Subota:
17.00 Crvena zvezda/Vršac - FMP/Spartak
21.00 Partizan/Dunav - Mega Leks/Dinamik

FINALE

Nedelja, 21.00

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

FK PartizanMilan GurovićMega LeksKup Radivoja KoraćaJadranska ligaDražen DalipagićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara