""
""

Milan na Korziku poslao ponudu za golmana

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.04.14. | 16:10

Mada, Giljermo Očoa tvrdi da mu se ostaje u Francuskoj i da bi voleo da brani za Marselj

Politici italijanskih klubova da dovode igrače za malo novca ili bez obeštećenja najverovatnije će se pridružiti i Milan, koji planira veliku rekonstrukciju tima u letnjem prelaznom roku. Kako javljaju francuski mediji, Rosoneri će u junu pokušati da dovedu Giljerma Očou, golmana Ajačija.

Reč je o Meksikancu koji odlično brani za poslednjeplasirani tim Lige 1, iako se Korzikanci nalaze na poslednjem mestu na tabeli.
„Verujem da bi Očoa voleo da ostane u Francuskoj, ali istovremeno je dobio i ponudu Milana. Nadam se da će napraviti korak ka većem klubu. On to zaslužuje! Mada, stvarno vam kažem, još ne znam gde će moj klijent braniti naredne sezone“, otkrio je njegov agent Horhe Berlenja i dodao da „Giljermo ne mora da ide na Prvnstvo sveta da bi dokazao koliko je talentovan čuvar mreže“.

Izabrane vesti

Ako stigne na San Siro, Očoa bi zamenio vremešnog Kristijana Abijatija. Jedina prepreka eventualnom transferu je činjenica da golman Ajačija ima otvoren poziv da se preseli u Marselj, gde bi bio konkurencija Stivu Mandandi u Marselju.
Igranje u Seriji A predstavljalo bi ostvarenje sna za mene, ali nameravam da ostane u Francuskoj. Što se tiče Marselja, naravno da bih voleo da branim tamo“, rekao je Očoa.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanLiga 1EvropaAjačioFrancuskaItalijaGiljermo Očoa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara