""
""

Milić: Odlično smo se snašli u novoj formaciji

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.11.17. | 22:25

U svlačionici crveno-belih zadovoljni novim sistemom igre

Crvena zvezda je sigurnom igrom u Čačku bez većih problema obezbedila plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Vladan Milojević je oprobao novi sistem igre, koji je ekipa ekspresno prihvatila, a protivniku od početka utakmice stvorila probleme od samog početka utakmice.
„Ostvarili smo svoj cilj, pobedili smo, kao što se od nas očekivalo i to je zaista najbitnije. Igrali smo u novom sistemu, koji smo uvežbavali u proteklih nekoliko dana. Iako smo prvi put nastupali na utakmici u ovakvoj formaciji mislim da smo se odlično snašli i da svi možemo da budemo zadovoljni. Postigli smo četiri gola, a pošto je teren bio u jako lošem stanju više od ovoga i nije moglo“, rekao je Milić.

Zvezdin krilni napadač postigao je pogodak nakon odličnog pasa mladog Luke Ilića.
„Uvek je dobro kada se gol postigne na samom početku utakmice, posle sve ide lakše, protivnička ekipa mora da se otvori i da napadne i samim tim nam ostavlja više prostora za igru. Nije mi bilo teško da loptu pošaljem u mrežu nakon što me je odlično uposlio Luka Ilić. Hvala mu na asistenciji, lako sam sproveo loptu u mrežu“.

Milić se u potpunosti oporavio od povrede koja ga je na duže vreme odvojila od terena.
„Naravno da gol raduje, ali možda mi je i najbitnije što sam se odlično osećao na terenu. Posle pauze od mesec dana zbog povrede najvažnije mi je da se fizički dobro osećam i da nemam nikakvih problema“, poručio je Milić.

(FOTO: crvenazvezdafk.com)


tagovi

FK Crvena zvezdaNemanja MilićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara