"Matešic (u sredini)"
"Matešic (u sredini)"

Milioneru porasli apetiti pred sudar s Bajernom: Liga Evrope je minimum za Lajpcig!

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.12.16. | 16:45

“Imamo veliku priliku jer igramo kvalitetan fudbal. Nismo sanjari niti želimo da živimo od prethodnih uspeha”, poručuje Ditrih Matešic

Matešic (u sredini)

Ovaj čovek je Lajpcigov talisman.

Izabrane vesti

Pobeda nad Hertom od 2:0 u prethodnom kolu, bila je četvrta utakmica koju je gazda Bikova Ditrih Matešic uživo posmatrao ove sezone i četvrta pobeda njegovog tima. Dovoljan razlog da se austrijski multimilioner večeras pojavi u Minhenu na derbiju jeseni u Bundesligi.
“Imamo veliku priliku protiv Bajerna, posebno jer igramo kvalitetan fudbal”, poručio je Matešic u izjavi za švajcarski Blik.

Poznat je kao čovek koji izbegava medije, ali je zbog specifičnosti situacije ovoga puta otvorio dušu, a njegove reči obradovaće ljubitelje tima iz istočne Nemačke.
“Probaćemo da ostanemo na vrhu, naravno. Nismo sanjari niti želimo da živimo od prethodnih uspeha. Znamo svoje ciljeve, primarni je Liga šampiona, a ako ne uspemo dobra je i Liga Evrope. Izlazak na međunarodnu scenu je minimum koji smo zacrtali”, poručio je Matešic.

MOZZART KVOTE: Bajern - Lajpcig

Hrbara najava nekoga ko je od ove sezone član elite. Mnogi se sećaju da je u početku Matešic bio mnogo skromniji.
“Naš cilj je da se pokažemo kao stabilan član Bundeslige. To znači da bih bio zadovoljan plasmanom u sredini tabele, negde između desetog i 12. mesta”, govorio je letos Matešic.

Večeras, kako kaže, ne ide u Minhen samo zbog fudbala.
“Moram da dođem, tamo me čeka Uli Henes. To je jedan od najboljih fudbalera ikada i stvarno super čovek”, zaključio je Ditrih Matešic.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Bajern MinhenDitrih MatešicNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara