"Vladan Milojević"
"Vladan Milojević"

Milojević: Da nam je neko ponudio ovaj rezultat pre meča sigurno bismo ga prihvatili

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.08.15. | 21:51

Osmeh na licu trenera Čukaričkog posle pobede nad OFK Beogradom

Vladan MilojevićTrener Čukaričkog Vladan Milojević zadovoljan je što je njegova ekipa osvojila tri boda posle dva prvenstvena neuspeha i eliminacije u Evropi. On je poručio da bi sasvim sigurno prihvatio ovaj rezultat da mu je neko to ponudio pre utakmice.
"Izuetno teška utakmica, posle nekoliko neuspeha, da nam je neko ponudio ovaj rezultat pre meča sigurno bismo prihvatili. Zasluženo smo pobedili, da smo dali još koji gol ne bi bilo nezasluženo. OFK Beograd će sigurno napredovati pod vođstvom Pižona, to su sve dobro obučeni igrači iz njihove fudbalske škole", rekao je Vladan Milojević.

Vladimir Petrović Pižon smatra da njegova ekipa mora da otkloni nedostatke u igri, ako misli da počne da beleži dobre rezultate.
"Već drugu utakmicu zaredom primamo brze golove na naše početničke greške i to moramo da promenimo, ako želimo da krenemo dalje. Čestitam Čukaričkom na pobedi".

Izabrane vesti

Ulazak Simića zbog povrede Dimitrova iz korena je promenio igru OFK Beograda.
"Taktički smo izvršili izmenu, dobro se pokazao, ali morao je da da gol. Šteta, dobra utakmica, moglo je da bude 3:2 ili 3:3", rekao je Pižon.

(FOTO: Ac


tagovi

Vladimir Petrović PižonVladan MilojevićSuperligaSrbijaOFK BeogradČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara