""
""

Milojević počeo da seče: Nema Kange, Ruiz ponovo u kombinaciji

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.07.17. | 10:14

Spisak Zvezdinih putnika za Maltu

Fudbalere Crvene zvezde danas čeka let za Maltu gde će odigrati revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Crveno-beli će na Maltu stići oko 14:00, a u večernjim satima ih očekuje i trening na stadionu Florijane.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Izabrane vesti

Na spisku putnika za Maltu nema Gelora Kange. Došao je kasno na pripreme, a klub se sprema da ga proda. Očekuje se ponuda u opsegu od 1.200.000 do 1.500.000 evra.

Ali je zato tu Džon Ruiz koji je bio povređen za prvi meč i dilema je da li će igrati on ili Luka Adžić. Takođe, sprema se i promena formacije gde bi crveno-beli trebalo da igraju sa dva napadača.

Zvezdin spisak za Maltu:

Damir Kahriman, Filip Manojlović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Dušan Anđelković, Abraham Frimpong, Vujadin Savić, Damjan Le Talek, Uroš Račić, Mičel Donald, Nenad Milijaš, Luka Ilić, Džon Ruiz, Luka Adžić, Nemanja Milić, Rikardinjo, Slavoljub Srnić, Ričmond Boaći, Milan Pavkov, Vanja Vučićević.

Utakmica Florijana - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 20 časova i 30 minuta. OVDE pogledajte MOZZART kvote za ovaj meč.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDžon RuizEvropaGelor Kangameđunarodni fudbalSrbijaVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara