""
""

Milojević za 49. sekundi uradio Olimpijakosu ono što je Grčka čekala 36 godina! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.02.17. | 22:05

Panionios nokautirao aktuelnog šampiona u derbiju i to na stadionu u Pireju

Senzacija u Grčkoj, a režiser je Vladan Milojević! Panionios je u derbiju 22. kola Superlige u Pireju šokirao Olimpijakos, slavio sa 1:0 i koliko-toliko uneo neizvesnost u godinama već izuzetno dosadnu šampionsku trku.

Izabrane vesti

Ovo je Panioniosu prva pobeda u Pireju posle ravno 36 godina, a poslednji put savladali su Olimpijakos na svom terenu 2002.

Prethodni put pirejski crveno-beli su kod kuće u grčkom šampionatu doživeli poraz 3. decembra 2014. godine, kada je bodove odneo solunski PAOK.

U aktuelnoj sezoni samo još Kerkira može da se pohvali da je neporažena napustila Pirej, jer je utakmica završena bez golova.

Posle ovog poraza Olimpijakos ima sedam bodova više od drugoplasiranog Panioniosa, a do kraja trke ostalo je još osam kola. Ova utakmica pamtiće se i po izuzetno brzom golu Panioniosa koji je već u 49. sekundi postigao Jorgos Masuras.

I krenuo je Olimpijakos u totalnu ofanzivu u narednih 89 i kusur minuta. Pogodili su crveno-beli i stativu u dva navrata, ali je Milojevićeva ekipa izdržala sve udara i odnela veliku, istorijsku pobedu za maleni klub iz atinskog predgrađa Nea Smirna. Sa druge strane, očekivano, navijači Olimpijakosa su zvižducima ispratili ekipu i trenera Paula Benta sa terena.

(FOTO: Starsport)

 


tagovi

Vladan MilojevićPanioniosOlimpijakosmeđunarodni fudbalGrčka Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara