"Milojko Pantić sa kopijom časopisa MOZZART Sport"
"Milojko Pantić sa kopijom časopisa MOZZART Sport"

Milojko Pantić je predvideo sve: Zvezda će postati prvi šampion Evrope i sveta koji će biti sahranjen i uništen! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.06.14. | 18:27

Crna vremena kluba iz Ljutice Bogdana izgleda tek sad dolaze...

Milojko Pantić sa kopijom časopisa MOZZART Sport

Kada je prošle godine čuveni sportski komentator Milojko Pantić gostovao u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na televiziji Prva i tada javno govorio o tome kakva će sudbina Crvene zvezde biti, niko nije mogao ni da pretpostavi da će se njegova predskazanja ispostaviti kao potpuno tačna!

Izabrane vesti

Govorio je tada Pantić i upozoravao da se sprema "sahrana Crvene zvezde", dok mu se nacija smejala u lice. A činjenica je da je možda i najveći zvezdaš među medijskim radnicima samo govorio gorku istinu. Onu koju niko nije želeo da prihvati, jer su svi smatrali da je nemoguće da se eliminacija giganta iz Ljutice Bogdana zapravo i dogodi. 
"Zapamtite šta vam kažem, Crvena zvezda će biti prvi šampion Evrope i sveta u istoriji Uefe koji će biti izbačen iz evropskog takmičenja zato što je bankrot! Postaće i prvi klub koji će biti sahranjen i uništen zato što će taj Sa Pinto udariti poslednji ekser u mrtvački sanduk Crvene zvezde", rekao je tom prilikom Pantić... I, reklo bi se, bio potpuno u pravu!

A onda je UEFA odalamila šamarčinu bivšem šampionu Evrope i sveta i tako upisao crveno-bele i u crnu istoriju evropskog fudbala.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

UEFASrbijaMilojko PantićLiga šampionakaznaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara