""
""

Mističnost i romantika kakve nigde nema!

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.05.16. | 10:55

Žoze Murinjo ozvaničio trogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom i biranim rečima pričao o novom klubu

Old Traford je danas dočekao novog menadžera posle smene Holanđanina Luja van Gala, a Potugalac je danas ozvaničio trogodišnju saradnju sa Crvenim đavolima koja kreće od ovog leta.

Izabrane vesti

Iskusni 53-godišnji Murinjo predstavljen je u Mančesteru kao jedan od najboljih menadžera u poslednjih 15 godina i dvostruki osvajač Lige šampiona.
"Murinjo je jednostavno najbolji menadžer današnjice. Osvojio je trofeje i inspirisao gomilu fudbalera širom Evrope, a odlično poznaje Premijer ligu u kojoj je osvojio tri šampionske titule. Dobrodošao u klub Žoze, znam da su tvoji dosadašnji uspesi u karijeri garant da će Mančester Junajted daleko dogurati u narednim sezonama", poručio mu je na promociji prvi operativac Crvenih đavola Ed Vudvord.

Ni sam Murinjo nije bio ravnodušan, biranim rečima je govorio o novom klubu.
"Posebna je čast postati mandžer Mančester Junajteda. To je klub kojem se divi čitav svet, koji poseduje mističnost i romantiku, nešto što drugi klubovi nemaju. Uvek sam osećao afinitet prema Old Trafordu, jer je taj stadion mesto nekih mojih najvećih uspeha u karijeri. Uvek sam i uživao u odnosu sa navijačima Junajteda i drago mi je što ću biti menadžer i uživati u njihovoj podršci u godinama koje slede", istakao je Murinjo u prvom obraćanju kao menadžer Mančester Junajteda. 

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaEngleskaEd Vudvord

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara